PC Mühendisliği İçin 9. Sınıfta Nasıl Çalışmalı?

Evet evet kapsıyor. Kapsamayan bazı videolar var (
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
gibi) ama çok nadir zaten. Tüm videolar genel bir matematik bakış açısı sağlıyor o yüzden çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Mesela türev serisini izlemiştim en temelden mantığıyla anlattı. ÖSYM bu sene saçma sapan sorular sormak yerine mantığa yönelik ve zeka gerektiren sorular sorsaydı eminim o videoların faydasını sınavda da görecektim.

Hocam o kanaldaki abi şöyle bir kanal açmış. https://www.youtube.com/channel/UCPsvJywY4NrC2DlNwbJcYAg
Biraz daha liselilere dönük mü ne. Kendisi diyordu. Çünkü öbürü biraz daha genele giriyormuymuş ne. En azından öyle anlaşılıyormuş. Öyle bir şeyler dediydi işte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlarda diyordu herhalde.

Hocam o kanaldaki abi şöyle bir kanal açmış. https://www.youtube.com/channel/UCPsvJywY4NrC2DlNwbJcYAg
Biraz daha liselilere dönük mü ne. Kendisi diyordu. Çünkü öbürü biraz daha genele giriyormuymuş ne. En azından öyle anlaşılıyormuş. Öyle bir şeyler dediydi işte.

Bunlarda diyordu herhalde.

Ben de şimdi sizden duydum, böyle bir şey yaptılarsa süper. Haluk hoca da süper anlatıyor, ispatlarını beğeniyorum.

Matematiğini iyi tutman lazım. Muhtemelen şimdi 10. sınıfsındır, ne yaptığını bilemiyorum da ben senin yerinde olsam matematiği tekrar ederdim yaz tatilinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı