İyi akşamlar değerli üyeler. 1 hafta önce toplamış olduğum PC CS:GO oynarken aniden kitleniyor ve 5 -6 sn sonra açılıyor. İlk hafta böyle bir sorun yoktu ama 2 gündür böyle ani kitlenmeler yaşıyorum. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Bazı arkadaşlar gibi bende bir Adata SU630 240 GB kurbanıyım. Zamanında gayet iş gören sonradan tamamen cinnetten çıkaran SSD ile ilgili yaşadığım sorun şu; Okuma konusunda gayet iddalı bir şekilde çalışırken bu SSD Yazma konusuna geldiği zaman 300 MB ile başlarda yazarken birden bire kendini...
Merhaba arkadaşlar, kullandığım SSD Adata 240 GB SU630 ve bu SSD'yle gerçekten çok sorun yaşamaya başladım. Sistemi toplayalı 3 ay falan oldu SSD ilk başta hiç böyle yapmıyordu ancak şu an gerçekten çok kötü kendi kendine hiçbir şey yapmadan kapasitesi doluyor. Şu an 25 GB kaldı içinde bir CS:GO...
Ekran kartı yarım saatlik funmark testinde 77 dereceyi gördü. İşlemci CPB kapalı oldugu ıcın yukte en fazla 50-60 derece arasında. SSD kaynaklı olabilir diyorsunuz yani?
Ekran kartı yarım saatlik funmark testinde 77 dereceyi gördü. İşlemci CPB kapalı oldugu ıcın yukte en fazla 50-60 derece arasında. SSD kaynaklı olabilir diyorsunuz yani?
Hocam, yaşadığınız sorun yukarıda attığım alıntıdaki maddelerden ikincisine uyuyor ancak bu direkt olarak SSD kaynaklı mıdır net bir şey söyleyemiyorum.
Hocam, yaşadığınız sorun yukarıda attığım alıntıdaki maddelerden ikincisine uyuyor ancak bu direkt olarak SSD kaynaklı mıdır net bir şey söyleyemiyorum.