PC Performansım Yeterli Değil Ne Yapmalıyım Neyi Yenilemiyim?

DemPh

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2013
Mesajlar
3
Merhabalar youtube da izlediğim videonuzdan sizi keşfettim ve az önce kayıt oldum. Sizden uygun fiyata PC performansını yükselticek tavsiyeler bekliyorum. Oynadığım Oyunlar (Team Fortress 2,Pes 2013,FİFA 2013) düşük ayarlarda. Bilgisayarımın donanımı şu şekilde;


  • İşletim Sistemi= W7 Starter
  • İşlemci=İntel E6700
  • Anakart= Asus P5KPL-AM SE
  • Ekran Kartı= Nvidia 9500 GT 512mb dx10
  • Ram= DDR2 2 GB 667
  • Güç Kaynağı= 400W

Şimdiden teşekkür ederim..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci bilgin yetersiz gibi geldi bana biraz daha detaylı yazarsan belki ben bir şeyler söyleyebilirim. Bu arada sen oyun ağırlıklı mı kullanıyorsun sadece ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda yeni sistem alıcak durumda değilim. Bu sistem için fazla pahalı olmayan fakat performansa etki edicek günü kurtarma amaçlı birkaç öneri istiyorum. Yeni sistem almayı planlıyorum ben de yalnız şu sıralar alamıyorum maalesef.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 GB daha RAM al. Windows 8 64 Bit'e geç. Vatandan % 25 indirimle SAPPHIRE HD7770 alabilirsin. 9500 ömrünü dolduralı baya oldu. Ayrıca bu saatten sonra çöp Windows 7 kullanılmaz.
 
Oynadığın vb. oyunlar için işlemci yeter en azından bir süre daha devam edersin. Ekran kartı ve ram takviyesi işini görür.

Ekran kartı olarak arkadaşın önerdiği HD 7770 veya HD 7750 modeline bakabilirsin + 2 GB ram ile şimdikinden %60-70 daha performans alırsın.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı