PC satılıp PS5 alınmalı mı?

Göreceli bir şey hocam şahsen ben bilgisayarı seçerim çünkü çok daha serbest ve özgürsünüz.

Genelde evet.

6600 XT veya 6700 XT beni ne kadar süre götürebilir veya bunların yerine 3060 veya 2070 mi seçilmeli? Bir de PS5 aldığım zaman bir daha çoğu zaman upgrade etme zorunluluğum olmayacak ondan dolayı da istiyorum.

6700XT alacaktım 3060 12 GB aldım %20 performans için %20 ihtimalle AMD'nin kucağına düşmek istemedim.

İşlemciniz gayet iyi ekran kartını 2. elden satın üstüne para koyup RX 6700 XT alın çok güzel ekran kartı 2K deneyimide sunuyor her oyunuda ultrada oynuyorsunuz bayağı ömürlük kart ben 2K için ultrada 2-3 yıl ortada 2 yıl götürür diye düşünüyorum onun harici AMD hatası endişeniz varsa olmasın RX 6000 serisinde bu hata yok illa NVIDIA takıntınız varsa 3070 alın veya 3060 12 GB versiyonu.

Bende ikiside var.Ps5 çok tatmin etmediiğinden üstüne birde pc toplamıştım. Pc satıp ps5 almak?Asla böyle bir hata yapma.Ps5 de sınırlı sayıda 60 fps oyun var.30 fps ye alışık değilsen gözlerin bozulur.
Bunun dışında her açıdan kısıtlı hissedersin kendini.Tek mağaza tek fiyat. Pc de steam epic gamepass vs.. seçenek çok.
Ayrıca şu an ps5 çok pahalı.O paraya kral sistem kurar birde xbox gamepad alırsın.Ondan sonra istersen tv ye bağla konsol gibi olsun:)
Sırf özel oyunlar için istiyorsan, bununda esprisi kalmadı gibi.En iyileri pc ye geldi veya gelecek.

Bence pc satılmamalı, sonuçta film izleyeceksiniz, oyun çeşitliliği daha fazla ve yükseltme olarak önü açık. Yanına 1 2 ay çalışıp 2. Elden temiz bir ps5 alınmalı diye düşünüyorum. Ps5 de çok güzel bir cihaz ama PC yi komple satmaya da değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı