Sizin bunu düşünmenizde yatan mesaj neydi anlamadım. Sanırım mesajımı beyenmediniz veya size hitap etmedi belki de bu yüzden hata arıyorsunuz. (bakış açısında olabilir sanırım - diye düşünyorum)
Ben senin laptop kullandığını demedim ve bunu düşünmedim. Sadece laptopu olanlar için ve eğer alırsan bunun için ne yapman gerektiğini, aslında özellikleri neredeyse aynı laptop ve masaüstü direk elektrikden güç aldığı takdirde (100% şarj yeni pillerde) neredeyse eşit performans sergilemeli olduğunu bildirdim. (alan ve nefes almak için kısıtlamalar için bir şeyler yapılırsa)
Bu arada mesajınızda sanırım yanlış var. Wtf laptop kullanıyorum ama laptop kullanmıyor muyum? Doğru anlamadıysam sanırım benim Türkçem buna yetmiyor. Yanlış anladıysam üzgünüm yeni-yeni Türkçeye alışıyordumda.
Anladığım kadarıyla Türkçede kısa konuşmak insanlara hakaretmiş gibi sesleniyor veya insanları gıcık ediyor. O yüzden illaki hep uzun yazışmalar ve siz, hocam gibi kelimelerle beraber emojilerde atmak gerekiyor öyle mi?