AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 687 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #1 Benim PC açılırken fazla ses çıkıyor, açıldıktan sonra biraz böyle sesli devam ediyor. sonra sesi bayağı azalıyor, normale dönüyor. Bu sorun güç kaynağından dolayı mı? Yoksa ekran kartından dolayı mı? (Ekran kartı bayağı dandik ve eski) Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2020
Benim PC açılırken fazla ses çıkıyor, açıldıktan sonra biraz böyle sesli devam ediyor. sonra sesi bayağı azalıyor, normale dönüyor. Bu sorun güç kaynağından dolayı mı? Yoksa ekran kartından dolayı mı? (Ekran kartı bayağı dandik ve eski)
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 6 Eylül 2020 #2 PC ses çıkartıyor derken tam olarak fan seslerinden mi bahsediyorsunuz hangi parça sesli çalışıyor yakından dinleyip anlama şansınız var mı? Artı 0 Eksi
PC ses çıkartıyor derken tam olarak fan seslerinden mi bahsediyorsunuz hangi parça sesli çalışıyor yakından dinleyip anlama şansınız var mı?
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 6 Eylül 2020 #3 Fanlardan ise ilk açılışta maximum devirde dönüp sonrasında kendi kendine yavaşlıyordur. Aynısı benim ekran kartımda da var. Artı 0 Eksi
Fanlardan ise ilk açılışta maximum devirde dönüp sonrasında kendi kendine yavaşlıyordur. Aynısı benim ekran kartımda da var.