harakiri1213 Picopat Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #1 Merhaba PC setupu guzellestirmek istiyorum sadece renkleri uyumlu RGB degil de tek renk düzenli olsun istiyorum ama cok bos gorunuyor, setupi burada gorebilirsiniz. Not. Not: Fotograf biraz eski oldugundan yeni aldigim monitor tutacagi yok.
Merhaba PC setupu guzellestirmek istiyorum sadece renkleri uyumlu RGB degil de tek renk düzenli olsun istiyorum ama cok bos gorunuyor, setupi burada gorebilirsiniz. Not. Not: Fotograf biraz eski oldugundan yeni aldigim monitor tutacagi yok.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.563 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #2 Sever misin bilmiyorum ama anime figürleri alabilirsin.
harakiri1213 Picopat Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #3 efebatiin dedi: Sever misin bilmiyorum ama anime figürleri alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sevmesine severimde hem iyi olan pahali hemde istediklerimi bulamiyorum
efebatiin dedi: Sever misin bilmiyorum ama anime figürleri alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sevmesine severimde hem iyi olan pahali hemde istediklerimi bulamiyorum