PC siyah ekran oluyor

zeus keydrop

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün PC'de Google'da dolaşırken Google siyah ekran oldu. Sonra yeniden başlattim, DC'ye girdim, orada da siyah ekran oluyor.

Screenshot_20230212_142517_Gallery.jpg

RAM'i garantiye gönderdim 2 tane RAM vardı bir tanesini değişim yaptılar düzeldi gibi şu anlık sorun yok güç kaynağından da olabiliyor.
Ram'de sıkıntı yok bütün testleri yaptım. %99 psu'dan kaynaklı o zaman. Everest 600w var ve çok fazla cazırdamaya başladı. Kaliteli bir psu alma zamanı gelmiş. Teşekkürler.

RAM'de sıkıntı yok bütün testleri yaptım. %99 PSU'dan kaynaklı o zaman. Everest 600W var ve çok fazla cazırdamaya başladı. Kaliteli bir PSU alma zamanı gelmiş. Teşekkürler.

Benim PSU da çok garip sesler çıkarıyor ve markası yok ileride kasa ile ikisini değiştiririm belki

Benim PSU da çok garip sesler çıkarıyor ve markası yok ileride kasa ile ikisini değiştiririm belki
Ben de değiştireceğim. Yükte zıngırdıyor. Everest 600w kullanıyordum. Yeni konu açıp PSU önerilerine bakacağım. Psu'dan kaynaklı da bir problem çıkmazsa, AMD'den ilk fırsatta uzaklaşacağım. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı