PC Statik Elektrik Almış

Soner Kama

Hectopat
Katılım
30 Mayıs 2014
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese Selam

Dün yeni aldığım ekran kartımı taktıktan sonra görüntü gelmemişti ekran kartını çıkarıp ana karta bağladım ve bir Driver kurdum.

Son aşamada evet hayır iptal gelmişti evet dedim pc dondu kapatıp açtığımda 8 defa bip sesi geldi tamirciye götürdüm statik almış dedi sizce doğru tespit mi ve kaç lira masraf olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım daha açıklayıcı anlat. İlk başta ekran kartını nereye taktın ? :D. Ekran kartını çıkarıp anakarta taktım diyorsun :D. Kusura bakma. Biraz komik anlatmışsın.
 
Ekran kartı ana karta takılır ekran kartı çıkıncada ana kart üzerinde bulunan yere taktım :)

Teşekkürler enes anladığın için
 
Arkadaşım yardım istiyorsun ama sistem özelliklerini yazmıyorsun. Sistem özelliklerini yaz. Bip sesleri genelde arza olunca çıkar.
 
Götürdüğünüz tamirci bizim tabir etiğimiz bakklardan olsa gerek, bilgisayar durduk yere statik almaz ki sorununuz apayrı.
Boşuna para vermeyin düzenbazlara.
Onboard ile format atmayı deneyin, yüksek ihtimal yanlış driveri yüklediniz.
 
Önerileriniz için teşekkürler ama pc hiç açılmıyor 8 kısa bip sesi geliyor buda ekran kartı arızası anlamına geliyor monitörü ana karta bağlıyorum yine aynı :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı