PC Sürekli Mavi Ekran Hatası Veriyor

Orlian

Hectopat
Merhaba, henüz birkaç gündür tamamladığım PC sürekli üzgün emojili restart hatası veriyor. Windows 10 1803 yüklediğim için sorun yaşandığını düşündüm ancak 1604'te de durum aynı. Tüm Windows güncelleştirmelerini yükledim olmadı, kaldırdım yine olmadı. Driverları Driver Booster ve MSI Live Update 6 ile yükledim. Normal kullanımda herhangi bir sorun yok lakin CS:GO veya herhangi bir oyunu birkaç dakika oynadıktan sonra hata vermeden kapanıp, üzgün emojili mavi ekran hatası veriyor. Oyunları Experience ile optimize ediyorum. Yardımcı olursanız minnettar olurum.

Sistem: Ryzen 1700, x370 pro carbon anakart, MSI GTX 1080, Corsair Vengeance 3200 MHz 16 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence cevap yazdıklarınızda saklı. Driver Booster kullanıyorsunuz. Bu tür güzel parçaları olan bir sistemi Driver Booster gibi saçma bir yazılımla neden çöp ediyorsunuz? Lütfen temiz kurulum yapın ve sürücülerinizi el ile yükleyin. Temiz kurulumdan sonra bu tür hiçbir programa yönelmeyin (MSI Live Update'i kullanmaya devam edebilirsiniz).

Son düzenleme:
Yeni klasör.rar
Bence cevap yazdıklarınızda saklı. Driver Booster kullanıyorsunuz. Bu tür güzel parçaları olan bir sistemi Driver Booster gibi saçma bir yazılımla neden çöp ediyorsunuz? Lütfen temiz kurulum yapın ve sürücülerinizi el ile yükleyin. Temiz kurulumdan sonra bu tür hiçbir programa yönelmeyin (MSI Live Update'i kullanmaya devam edebilirsiniz).
İlk 1803 sürümünü yüklediğimde dediğiniz gibi yapıp driverları siteden manuel olarak kurdum. Eksik olabilecekleri de live update 6 ile tamamladım. Bu hataları tekrar tekrar aldığım için driver booster'a yöneldim. 1604'ü tekrar kurup yalnızca update 6'yı kullanmam yeterli olur mu?

Eğer ki eski sürüm kullanacaksanız bence 1709'u kullanın.
Dediğiniz gibi temiz kurulumdan sonra tüm sürücüleri sitesinden manuel olarak kurdum ve sadece msi live update 6 kullandım. CS:GO'yu da 1 saate yakın sorunsuz oynadıktan sonra yine hata vermeye başladı.

Aldığım mavi ekran hataları: system thread exception not handled, critical process died, irql_not_less_or_equal

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı