Çözüldü PC sürekli olarak kendi kendine reset atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lucky99

Hectopat
Yer
Türkmenistan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX RX570 8GB
Xeon E3 1220 V2
H61MA-D2V
HyperX 8GB DDR3 1600 MHz
1ST Player 600W
RAM
2x2
Ekran kartı
9600GT
Anakart
Gigabyte ep31-ds3l
İşlemci
Dual Core 2 E7300
Öncelikle selamlar. Başlıkta belirtmiş olduğum gibi bilgisayarım kendi kendine reset atıyor. Sıcaklıktan sandım ama CPU 30-40 derece falan ekran kartı desen oda aynı. PSU'yu değiştireli 7-8 ay oldu( 450 watt yanlış hatırlamıyorsam). Ayarlardan otomatik reseti de kapattım. Değişik yerlerde reset atıyor bir de. Güç tuşuna bastıktan 10-20 saniye sonra reset attı, PC açıldığında reset attı, bir el CS oynadım (5-10dk) reset atmadı çıktıktan sonra attı. Kısaca bunun nedenini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar sorunumu çözdüm sorun prizdenmiş. Prizi değiştirdim sorunum çözüldü.
BIOS sıfırlamayı deneyin.

Malwarebytes, Kaspersky'da vs. tam tarama yaptınız mı? Farklı yollardan uzaktan da kapatılıyor olabilir bilgisayarınız başka arkadaşların da mesajlarını bekleyin bence virüs çıkarsa da temizlersiniz çözülmezse başka yardımcı bir mesajda gelmezse son çare sıfırlarsınız.

Sana tüm olabilecekleri söylüyorum

Bilgisayarında şase dediğimiz kısa devre sorunu var kontrol et istersen. Ve işlemcin iyi bir montaj yapılmamış olabilir. Bir diğeri ram lerin soketlerinden çıkmış olabilir kontrol edersen düzelebilir. Yada hard diskin de BAD Soctor var yani bozuk alan sistemin çalışırken kullandığın program bozuk olan bölümüne geliyor olabilir disk taraması yaparsan sorunu anlayabilirsin. Bir diğeri ise işlemci yada ekran kartının termal macununu yenilemen gerekli. Genelde ısı problemi varsa sorun çözülür. Bir diğeri ise ramlerinin aynı seri olup olmadığını kontrol et. Yada ana kartının chip setinde arıza var olabilir ama genelik ile deskop mainbord larında chip set sorunu az da olsa rastlanır

Arkadaşlar sorunumu çözdüm sorun prizdenmiş. Prizi değiştirdim sorunum çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…