garantisi olduğu yüzünden mi içini açmak istemiyorsunuz?Ekran kartım VS. tozla dolmuş. İçini açmadan arasından hava tutmak istiyorum. Fön makinesi yetersiz geliyor o yüzden basınçlı kutulu sprey arıyorum. Ne önerirsiniz?
Garantisi olduğu yüzünden mi içini açmak istemiyorsunuz?
Garantisi yok fakat yanlış bir şey yapacağımı bildiğim için dokunmak istemiyorum. Araları açık zaten basınçlı hava tüm tozunu alır. ASUS sağ olsun aralarını açık bırakıyor.
Bir şey yapmayacaksınız ki, sadece 2 vida sökeceksiniz sonra fan kısmı gelecek elinize.
Hatta bir termal macun alın onu da yenileyin açmışken.
Ekran kartım VS. tozla dolmuş. İçini açmadan arasından hava tutmak istiyorum. Fön makinesi yetersiz geliyor o yüzden basınçlı kutulu sprey arıyorum. Ne önerirsiniz?
Hava kompresörlerine bakabilirsiniz ya da sprey halinde satılan ürünler mevcut.
Hocam bende onlardan hangisini almalıyım diyorum zaten. Sprey olanlardan arıyorum. Daha önce alan-kullanan varsa söylesin diye fakat...
Ekran kartım VS. tozla dolmuş. İçini açmadan arasından hava tutmak istiyorum. Fön makinesi yetersiz geliyor o yüzden basınçlı kutulu sprey arıyorum. Ne önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.