PC Topladıktan sonra yapılan kurulum

eacar37

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Uygun bütçeli bir sistem topladım.
  • ASUS dual RX 460 2 GB
  • WD 1 TB HDD
  • AMD x4 860k işlemci
  • ASUS 68hm-k anakart
  • Corsair DDR3 1600 MHz RAM
Sorum bu sistemi fiziksel olarak topladıktan sonra yapıcağım aşamaları bu konuda bilgisi olan birisi cevaplarsa sevinirim. BIOS güncelleme, Windows kurulum vs. gibi konularda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Git bilgisayarcıya yaptır diyen arkadaş çıkarsa, amacım bu konuda bilgi sahibi olmak.
Son olarak sistemim UEFI destekli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle çok güzel sistem toplamışsınız tebrik ederim. Yapacağınız işlem çok kolay aslında. Başka bir bilgisayar var ise USB belleğe Rufus programı ile Windows 10 64 Bit ISO'su yazdırın. Anakart UEFI destekli. BIOS'tan UEFI açmayı internetten araştırarak bulabilirsiniz. Format attıktan sonra geri kalan şey ise AMD'nin sitesinden en güncel yazılımı indirmek. Diğer internet sürücüleri vb. şeyleri ise buradan işletim sisteminizi seçerek indirebilirsiniz:

A68HM-K - Destek

Olumlu dilekleriniz için teşekkür ederim. Bir sorum daha var eğer cevaplamak isterseniz. Bir harddisk aldım. Sata 3, üretim yılı 2010 fakat ürün sıfır wd'nin bu performans konusunda bana sorun çıkarırmı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı