PC toplamak için nasıl para biriktirilir?

PANDA_5

Hectopat
Herkese merhabalar, lisedeyim 2010-2012 kalma bir laptopla oyun oynuyorum (Valorant, CS, Forest falan) yaklaşık 4000TL'lik bir PC almak istiyorum. bazı hazır toplamalar buldum ama performanslarından emin değilim. PC için nasıl para toplayabilirim (okulumu aksatmadan) ve güzel bir PC öneriniz var mı?
Bulduğum PC'ler:

Son düzenleyen: Moderatör:
Saklanın! Pollux 3T-10'lar geliyor.

4000 TL ile bilgisayar toplayacak bütçeniz olursa klavye ve mouse hediyeli şunu öneriyorum:

Herkese merhabalar, lisedeyim 2010-2012 kalma bir laptopla oyun oynuyorum (Valorant, CS, Forest falan) yaklaşık 4000TL'lik bir PC almak istiyorum. Bazı hazır toplamalar buldum ama performanslarından emin değilim. PC için nasıl para toplayabilirim (okulumu aksatmadan) ve güzel bir PC öneriniz var mı?
Bulduğum PC'ler:

Sadece oturup para biriktirmeyi beklemek saçmalık olur bir işin falan yoksa zor toplarsın.

Eğer öğrencilik zekası varsa ödevlerini yapmayan arkadaşlarına cevapları atabilirsin. Para karşılığında :) sırf bunu yaparak bir haftada 25TL almıştım ve ödev başına 5TL istemiştim.
Neden kızgın attınız hocam? Cuma günleri öğle yemeği için para gerekiyordu bende böyle bir çözüm bulmuştum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı