PC Toplamak İçin Parayı Dolar Olarak Biriktirmek

cagatay344

Hectopat
Daha fazla  
PC toplamak için para biriktiriyorum ve bunu Dolar olarak biriktirmeyi düşünüyorum çünkü dolar artınca biliyorsunuz parça fiyatları da artıyor. Parayı Dolar olarak biriktirip artışlardan zararsız çıkmayı planlıyorum, sizce mantıklı mı? (Şu an 10 euro + 50 dolar biriktirdim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Doları biriktirirken elinizdeki Türk Lirasını dolara çeviriyorsanız aşırı şekilde kar edeceğinizi sanmıyorum. Ama zaten gün geçtikçe parça fiyatları artıyor o yüzden bir bakıma güzel bir şey. Fakat elinize dolar geçiyorsa zaten en mantıklısı bu.

PC toplamak için para biriktiriyorum ve bunu Dolar olarak biriktirmeyi düşünüyorum çünkü dolar artınca biliyorsunuz parça fiyatları da artıyor. Parayı Dolar olarak biriktirip artışlardan zararsız çıkmayı planlıyorum, sizce mantıklı mı? (Şu an 10 euro + 50 dolar biriktirdim)
Daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Çünkü hergün farklı bir zam geliyor, dolar yükseliyor. Ancak kârlı çıkmazsın çünkü paran hep aynı. 50 doların varsa yıl sonunda yine 50 doların olur.

Sterlin Euro Altın Doların Grafiklere bakarsan her zaman yükselişte olduğunu görebilirsin.TLye güven olmadığını gördük ne olacağı belli olmuyor.En mantıklısını yapıyorsun.

Bende maaşı direk dolara çevireyim diyordum ama o durağı kaçırdık bir kere dolar 3-4 iken yapmak lazımdı ki şimdi katlanırdı para bu saatten sonra çok karışık giden bir dolar kuru ile çok kazanacağınızı düşünmüyorum yani dolar zaten 8-9 olursa Türkiyenin çatırtısı bir yana sallandığına masada meze olduğuna tanık olabiliriz o zaman da sistem konuşamayız diye düşünüyorum

Daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Çünkü hergün farklı bir zam geliyor, dolar yükseliyor. Ancak kârlı çıkmazsın çünkü paran hep aynı. 50 doların varsa yıl sonunda yine 50 doların olur.
şöyle bir şey de var alacağım pc 300 dolarsa gene 300 dolar olucak en azından kur artış ve düşüşlerinden zararlı çıkmam
Dostlar aradan 2 yıl geçmiş benim biriktirdiğim para 610 Euro + 100 dolar + 2.09 gram altın oldu ama hala bir PC sahibi olamadım :) artık param var ama şimdi de parayı bozdurmaya kıyamıyorum :D.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı