O OnurDgn94 Kilopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar, bir PC toplayacağım. Bana hem ucuz hemde kaliteli bir şekilde montaj yapan bir site önerir misiniz?
Arkadaşlar, bir PC toplayacağım. Bana hem ucuz hemde kaliteli bir şekilde montaj yapan bir site önerir misiniz?
A Adsız kullanıcı Kilopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 946 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #2 Sinerji sitesinde fiyatlar ucuz ve montaj da yapılıyor diye biliyorum. Webdenal hepsi burada gibi bikaç site daha var ama onlar montaj yapıyormu bilmiyorum.
Sinerji sitesinde fiyatlar ucuz ve montaj da yapılıyor diye biliyorum. Webdenal hepsi burada gibi bikaç site daha var ama onlar montaj yapıyormu bilmiyorum.
O OnurDgn94 Kilopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #3 Kardeş, nerelerin montaj yaptığını bende biliyorum. Ben, ucuz ve kaliteli montaj yapan yerler neresi diye soruyorum.
Kardeş, nerelerin montaj yaptığını bende biliyorum. Ben, ucuz ve kaliteli montaj yapan yerler neresi diye soruyorum.