Erenkhan
Picopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Beyaz sistem kurmak genellikle ekstra pahalı oluyor hocam ama imkansız değil. Palit iyi bir markadır. 4080 Super zaten şuan piyasadaki en iyi 2 ekran kartından biri. Onun üstünde 4090 var -ki o zaten bambaşka seviye ve fiyatta.Anlayışlı ve açıklayıcı bir dilde yazdığın için teşekkür ederim. Sistem içerisindeki parçalarda tek tek fiyatlarına bakıyorum sınırlı stoklu çıkan hazır sistemlerden denk getirmeye çalışıyorum ama ekran kartı ASUS MSI giga olmadıkça da alasım gelmiyor açıkçası her cuma geceleri 10 da indirimde olan sitedeki hazır sistemler sence iyi mi gece buradan alsam mı acaba diye düşünüyorum YouTube üreticilerinin stoklu sistemlerini bekleyene kadar
Baş sağlığınız için çok teşekkür ederim. Ekran kartı kısmında çok bilgiye sahip değilim 3 markayı öneriyorlardı hep sitelerde ama siz bilginizle araştırarak topladığınıza göre palit uzun vadede işe yarar mı acaba ? montaj kısmını halledebilirim ama tek tek toplama kısmında beyaz sistem çok istiyordum tabii bilgi kısmı eksik olunca yanaşamadım maalesef.
Eliniz tornavida tutuyor ve biraz anlıyorsanız çok zor bir iş değil montaj işi. İnternette de çok açıklayıcı videolar var.