PC Toplarken Yaptığınız En Büyük Hata

Ben arada benim PC'yi söker takar bir şeyler yapardım. Tabii en ufak bilgim yok. İşlemcinin ne olduğunu bile bilmiyordum. İşlemcinin pinlerini yamultmuşum. Ekran kartının güç girişlerini zorlaya zorlaya kırmıştım vs. Ama şimdi çok şükür sizler sayesinde çok bilgi öğrendim. Sizin başınızdan böyle bir olay geçti mi? Tam 1 yıl önce oldu olay ve bu olay olmasaydı PC alamazdım :)
Bilgisayar toplayamamak yaptığım en büyük hata sanırım :(

Ben arada benim PC'yi söker takar bir şeyler yapardım. Tabii en ufak bilgim yok. İşlemcinin ne olduğunu bile bilmiyordum. İşlemcinin pinlerini yamultmuşum. Ekran kartının güç girişlerini zorlaya zorlaya kırmıştım vs. Ama şimdi çok şükür sizler sayesinde çok bilgi öğrendim. Sizin başınızdan böyle bir olay geçti mi? Tam 1 yıl önce oldu olay ve bu olay olmasaydı PC alamazdım :)

PC alman için PC bozman gerekmiyor. Kural 1 önce bilene sor. Yine senin ürünün satın alıyorsun ama öğrenmen için para harcayarak aldığın ürünü çöpe atıyorsun.
Bu yaptığı şu anda kazanç bile olduğunu düşünüyorsan yine hatalısın. Önce bilene sor. Para kolay kazanılmıyor. Öğrenmek para kazanmaktan daha kolaydır.

Bende ciddi ciddi kalp var. En küçük şeyde geçirebilirim bir kriz. Hatta geçmişte kalp krizi geçirmişliğim var. Eskiden o dönem için pahalı bir fiyata ekran karı aldım. Fiş takılı değilmiş. Çalışmayınca kalbimde ağrı olmuştu. O gün bugündür böyle.
Benim de var öyle. Geçenlerde Recep Baltaş'a bir cevap yazmıştım forumdan. Hani DA sistemin tartışıldığı hatta olay büyümüştü vs. Recep Baltaş bana cevap verince kalbim durdu. Telefonu bir açtım 42 bildirim. Öldüm valla. Çok heyecanlanırım öyle şeylerden. Biraz da aritmi var ama alıştım. Bi ara bisiklet ile yokuş çıkarken kalp atışım antremansız çıktığım için 165 olmuştu.
PC alman için PC bozman gerekmiyor. Kural 1 önce bilene sor. Yine senin ürünün satın alıyorsun ama öğrenmen için para harcayarak aldığın ürünü çöpe atıyorsun.
Bu yaptığı şu anda kazanç bile olduğunu düşünüyorsan yine hatalısın. Önce bilene sor. Para kolay kazanılmıyor. Öğrenmek para kazanmaktan daha kolaydır.
Aslında o zaman forumları bilmiyordum. Pişmanım zaten böyle birşey olduğuna. Ekran kartım 9500gt idi.

Ben arada benim PC'yi söker takar bir şeyler yapardım. Tabii en ufak bilgim yok. İşlemcinin ne olduğunu bile bilmiyordum. İşlemcinin pinlerini yamultmuşum. Ekran kartının güç girişlerini zorlaya zorlaya kırmıştım vs. ama şimdi çok şükür sizler sayesinde çok bilgi öğrendim. Sizin başınızdan böyle bir olay geçti mi? Tam 1 yıl önce oldu olay ve bu olay olmasaydı PC alamazdım :)

Daha sonra i5 takarım diye 775 pin anakart almak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı