PC uyku moduna girip çıktıktan sonra CS2'de 150 FPS düşüş oluyor

808Moze

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir sistem topladım. İşlemci olarak Ryzen 7 7800x3D seçtim. Sistemi açık bıraktığımda uyku moduna alıyor, uyku modundan çıkıp oyun girdiğimde yaklaşık 150 FPS gibi bir kaybım oluyor CS2'de, normal mi?

Muhtemelen uyku modunda güçtasaruf moduna giriyor. Uyandırdığın vakit bu moddan çıkmıyor. Denetim Masasi -> Güç Seçenekleri -> Yüksek Performans'ı işaretle ve çık. Hem böylece bilgisayar kendisini uyku moduna almaz. Yalnız ekranın kapatır, fare hareket ettirdiğin vakit görüntü gelir.

Hocam selamlar. lk önce windowsu güncel mi kullanıyorsun? Orjinal mı kullanıyorsun? Biraz araştırma sonucu bu sorunun sebebinin kişisel olmadığını görüceksin. Örneğin bu kaynak, bu kaynak ve bu kaynağı okuyabilirsin. Ayrıca sistemindeki driverları manuel mi yüklüyorsun? Manuel yüklemiyorsan kaldırıp manuel olarak son sürümü yüklemeni tavsiye ederim. Olabildiğince uyku moduna alma.
Driver booster gibi uygulamalar kullanıyor musun?

@808Moze

Son düzenleme:
Hocam selamlar. Lk önce Windows'u güncel mi kullanıyorsun? Orijinal mı kullanıyorsun? Biraz araştırma sonucu bu sorunun sebebinin kişisel olmadığını görüceksin. Örneğin bu kaynak, bu kaynak ve bu kaynağı okuyabilirsin. Ayrıca sistemindeki driverları manuel mi yüklüyorsun? Manuel yüklemiyorsan kaldırıp manuel olarak son sürümü yüklemeni tavsiye ederim. Olabildiğince uyku moduna alma.
Driver Booster gibi uygulamalar kullanıyor musun?

@808Moze

Merhaba, her şeyim güncel. Windows orijinal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı