PC uyku modundan kendi kendine uyanıyor

brk41

Hectopat
Daha fazla  
Önceki konulara baktım ama soruya yanıt bulamadım. CMD'ye powercfg -lastwake yazın ona göre halledin demisler. Ben yazdığımda açılma sebebine Power button diyor. Fakat kasada vs. herhangi bir şeye dokunmuyorum nasıl çözebilirim? (Windows 11)

Dosya Ekleri

• 20230227_193713.jpg
    228,3 KB · Görüntüleme: 55
Daha önce başıma gelmişti ancak çözümü çok tuhaf. Meğer kasa masanın demir bacağına değiyor psu fan devreden çıkarken titreşime sebep oluyor mouse yüksek dpi da kullandığım için minnacık sarsıntıda bilgisayarı uyandırıyordu.

Bu arada başıma böyle bir şey geldi ama sizin ki tahminen çok farklı bir şeydir.

Bu aslında evdeki lamba gibi şeylerden de olabilir telefonu sarja takma gibi şeyler aynı sorun bende de var uyku moduna alıyorum lambayı açınca biligsayar da açılıyor

Her ney sebep oluyor ise çok sinir bozucu.

Bu aslında evdeki lamba gibi şeylerden de olabilir telefonu sarja takma gibi şeyler aynı sorun bende de var uyku moduna alıyorum lambayı açınca biligsayar da açılıyor
Yatağımda yatıyorum ya yaptığım bir şey yok.

up

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…