PC ve PS4 grafikleri ne kadar farklı?

• Konuyu başlatan Kleith
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 800
Şöyle başlamalıyım. Elimde i3 9100F, 8 GB RAM, kasa, PSU, anakart alacak para var. Fakat geriye elimde 0 kalıyor hatta -200 falan. Bu dönemde alınması mantıklı olabilecek en dip ekran kartı olan RX 570'in en dip modeli bile 150 0TL. Fakat 700-800 daha biriktirirsem babam PS4 alacağını söyledi. PS4 almak isterim. Tek bir düşünce aklıma takıldı. Grafikler. PS4 ile oynarsam aşağıya yazdığım oyunların grafikleri RX 5500 XT + İ3 9100F ikilisine göre çok mu kötü olur?

AC Odyssey, Witcher 3, RDR2, GTA5 Story Mode, Metro Exodus.

Şöyle başlamalıyım. Elimde i3 9100F, 8 GB RAM, kasa, PSU, anakart alacak para var. Fakat geriye elimde 0 kalıyor hatta -200 falan. Bu dönemde alınması mantıklı olabilecek en dip ekran kartı olan RX 570'in en dip modeli bile 150 0TL. Fakat 700-800 daha biriktirirsem babam PS4 alacağını söyledi. PS4 almak isterim. Tek bir düşünce aklıma takıldı. Grafikler. PS4 ile oynarsam aşağıya yazdığım oyunların grafikleri RX 5500 XT + İ3 9100F ikilisine göre çok mu kötü olur?

AC Odyssey, Witcher 3, RDR2, GTA5 Story Mode, Metro Exodus.
Ps4 onermem
Pc alman daha mantıklı olur

i3 9. nesil işlemciler çok kötü önermem. 10. nesil işlemcileri çok iyi fakat malum pahalılar o yüzden işlemci konusunda AMD'ye yönelebilirsin daha iyi performans verecektir diye düşünüyorum.

Tamamen yetersiz. Aldım. Deneyimledim. Pişman oldum. Sattım.

CD ile ucuza bulunuyor.
DVD ile nereye kadar gideceksiniz ? Bu hataya düşmeyin 4 sene önce PS4 aldım ve oyunsuz kaldım, liseden iki arkadaşım aldılar ve oyunsuz kaldılar. Hele ki Bu son zamdan sonra oyun alamamak zaten kaçınılmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı