PC vs Altın Almak

Makaleler
1
Yer
M Ξ Г S İ И
Daha fazla  
Meslek
D Ø K T Ø R
1-2 Senedir PC almasını istiyordum, alamadı. En sonunda bir işe girdim kendi paramı biriktirdim ve PC almaya hazırdım ki, babam PC alma altın al dedi. Sizce napmalıyım?

Bence bilgisayar alın. 2 sene istemişsiniz ve kendi emeğinizle kazanmışsınız.

Bu biraz "canım erik çekti erik alacaktım babam erik alma dolar al dedi."

Gibi bir şey yani elmayla armutu kıyaslamak gibi. Alakası olmayan iki farklı konuda hangisini yapmalıyım diyorsunuz. Deseniz ki şu kadar param var PC mi alayım yoksa konsol mu veyahut şu kadar param var altına mı yatırayım yoksa dövize mi? Bunu anlarız ve ona göre yardımcı oluruz. Ama siz bilgisayar parası topladım altına yatırım mı yapayım yoksa keyfim için pc alacağım diyorsunuz. Biz ne bilelim yahu amacınız eğlence ise alın pc amacınız yatırımsa alın altın orası size kalmış.

İnsan gibi burda bir şey sorduk, farklı şekilde cevap vermenin âlemi yok!

Bende zaten insan gibi cevap verdim hatta ince ince açıklayarak... Neyse o şekilde anlayamamışsınız ne demek istediğimi o yüzden daha açık yazayım. Bilgisayar genel olarak eğlence amacıdır, altın almak ise yatırım aracıdır. İki tane birbiriyle alakasız amaç var burada o yüzden yapmanız gereken önce amacınız ne ise onu tespit edip ona göre davranmanız gerekir.

İnsan gibi burda bir şey sorduk, farklı şekilde cevap vermenin âlemi yok!

O zaman konu dışı yerine PC tavsiyesileri bölümüne başlık açta şaka mı yapıyorsun yoksa ciddi misin anlayalım. Ayrıca burası bir teknoloji forum sayfası buraya gelen insanlar borsacı yada yatırımcı değil.

Altın kısa süreli yatırım değil. Genelde 5 sene bekletmen lazım altını. Yani daha iyi bir bilgisayar almak istiyorsan 5 sene bekliyeceksin.

Bu arada seneler geçerken altın sanıldığı kadar yükselmiyor, paranın değeri de düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…