PC vs. PS4 hangisini önerirsiniz?

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 3.496
Güldürdün akşam akşam, o zaman bilgisayar diye birşey neden var?
PS3 uyumlu klavyeler var, konsol falan var ama mouse var mı bilmiyorum. Ha ayrıca, senin PS alıp klavye ve mouse ile oynama isteğinin nedenini de hiç bilmiyorum.

Evet PC diye bir şey varda :) :) ben PS4 alırsam hiç başım ağrımadan yok ekran kartı kaldırırmı kasarmı falan filan düşünmeden isteğim oyunları uzun bir süre oynamak istiyorum. Bu

yüzden PS4 almak istiyorum ama klavyedende vazgeçmek zor geliyor yani. :)

Peki PS4 ve PS3 arasında ne gibi performans farkları olur aradaki fiyat farkına değermi. Sahibinden.com'da mesela 850 tl'ye sıfır 15'i yüklü 15 tane orjinal oyun yanında PS3 satılıyordu.

Ben geçenlerde GTA 5 oynadım PS3'de ama kasmalar fark ettim yani takılmalar bide bazı yerlerde görüntüde baya bozuktu bu sorun PS4'te olmaz umuyorum ve Arkham'mada katılıyorum

daha çıkmamış şey için baya baş ağrıttım ama paramı ona göre ayarlamaya çalışıyorum o yüzden. :)

Evet PC diye bir şey varda :) :) ben PS4 alırsam hiç başım ağrımadan yok ekran kartı kaldırırmı kasarmı falan filan düşünmeden isteğim oyunları uzun bir süre oynamak istiyorum. Bu

yüzden PS4 almak istiyorum ama klavyedende vazgeçmek zor geliyor yani. :)

Arkadaşım eğer FPS hastasıysan kesinlikle konsoldan uzakdur. Mouse+Klavye ile oynamaya benzemez ve çok sinir bozucudur. Alışması zordur. Ben sırf oynayamıyorum diye PS3 te 200 lirayı gözden çıkardım. PS4 te böyle bir aparat olmayacağı için baya bi zorlanırsın eğer fps tutkunuysan. Konsolda yarış her zaman daha zevklidir.

Peki PS4 ve PS3 arasında ne gibi performans farkları olur aradaki fiyat farkına değermi. Sahibinden.com'da mesela 850 tl'ye sıfır 15'i yüklü 15 tane orjinal oyun yanında PS3 satılıyordu.

Ben geçenlerde GTA 5 oynadım PS3'de ama kasmalar fark ettim yani takılmalar bide bazı yerlerde görüntüde baya bozuktu bu sorun PS4'te olmaz umuyorum ve Arkham'mada katılıyorum
daha çıkmamış şey için baya baş ağrıttım ama paramı ona göre ayarlamaya çalışıyorum o yüzden. :)

PS3 30 FPS DE - PS4 60 FPS DE oynatır oyunları.Buda oyuna muazzam bir akıcılık getirir
PS4 grafikleri daha gelişmiştir.PS4 te oynadığın oyun ile PS3 te oynadığın oyun arasında gözle görülür grafik performansı alırsın.

PS3 ve PS4 grafik karşılaştırmasına, geçenlerde yine verdiğim ufak bir örnek göstereyim tekrar;

PS3;

NBA-2K14-screenshot-lebron-james-1.jpg

PS4;

lebronnextgen_ps4_576qskg5.jpg

Next Gen, oyun ve oyunculara çok şey kazandıracak, içini rahat tut :)

Böyle olursa çok iyi olur alttaki gerçek galiba. :)

- - - Güncellendi - - -

Karar verdim sonunda ve PS4 alıyorum ama siyahınımı beyazınımı bilemedim aslında siyah tercihimdir her zaman ama beyazda çok şık göründü gözüme karar veremedim. :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı