PC ye görüntü gelmiyor

Mert Mısırlı

Hectopat
Katılım
27 Mart 2014
Mesajlar
855
Makaleler
5
Yer
Kocaeli, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Casper NB 15.6 sahibim. Power düğmesine bastıktan sonra ekran bembeyaz oluyor. Ne yapmalıyım biraz detaya girerseniz daha iyi olur. Format atsam sorun çözülür mü?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesefki piyasada uzak durulması gereken bir markanın laptobuna sahipsin, Casper dedin mi 3 gün bi durup düşüneceksin. Benim kanaatimce power suply'da muhtemelen sorun var. Tabi ekrana bir sıvı fılan dökmedıysen, garantisi varsa hiç elleme gönder baksınlar. Yoksada sen acıp bakmaya kalkma. Sorunu dahda buyutebılırsın. Bildiğin ve guvendıgın deneyımlı bir bilgisayarcıya gotur baksınlar. Saygılar. Geçmiş olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Formatla geçeceğini sanmam, büyük ihtimal ya taktığın batarya laptobun güç unitesine zarar verdi ya da malum Casper laptoplarda ısınma sorunu oldugu için ısı power suply'a zarar verdi. Yani senin sorunun power düğmesiyle ilgili. Dediğim gibi bunuda kendim acıp yaparım demeye kalkma sakın. Daha ciddi zarara sebep olabılırsın...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibiyim demişsin konuda birde aynı model olunca öyle sandım :). Formatla duzelmez. Sonuçta boot ekranı gelmeden ilk açıldığında beyaz oluyor (anladığım kadarıyla).
 
formatla geçeceğini sanmam,büyük ihtimal ya taktığın batarya laptobun güç unitesine zarar verdi yada malum casper laptoplarda ısınma sorunu oldugu için ısı power suplya zarar verdi,yani senin sorunun power düğmesiyle ilgili.dediğim gibi bunuda kendim acıp yaparım demeye kalkma sakın daha ciddi zarara sebep olabılırsın...
Laptop'u kendime aldım. Ekran gelmeyen pc ablamın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı