DarkMen
Hectopat
Görev Yöneticisi > Başlangıç burda bulunan tüm programları devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatır mısın?
Sağlık testi alabilir miyiz?
denedim olmuyorGörev Yöneticisi'nden başlangıça gelip sistem programları hariç gereksiz olan şeyleri devre dışı bırakıp dener misiniz?
Şu arkadaşa bi kulak verin bence.
Bende bir James Donkey ss var. Vallahi aynı sorun var. Açılışta direkt 100% oluyor kullanımı. Disk programları hata da göstermiyor. Tuhaf bir iş. Belki formatla düzeltebilir. Bilmiyorum.
Sağlık testi büyük ihtimalle sorunsuz çıkar. Aynısını yaşadım.
O programda SMART ne diyor? Görev yöneticisinden hizmetlere gidip SysMain devre dışı bırakılsın, bir rahatlama var mı bakalım.
sys main devre dışı bıraktım bilgisayarı yeniden başlatıcam bakalım bir değişiklik olucakmıO programda SMART ne diyor? Görev yöneticisinden hizmetlere gidip SysMain devre dışı bırakılsın, bir rahatlama var mı bakalım.
Dizin oluşturmayı ve SysMain kapatma rahatlatacaktır. Ancak sistem içinde kararsızlık varsa buna sebep olan etken yazılımsal veya donanımsal tespit edi
yine aynı takılıyor başka yapıla bilecek bir şey yokmu yedek ssd tim yok format atmak son çaremiDizin oluşturmayı ve SysMain kapatma rahatlatacaktır. Ancak sistem içinde kararsızlık varsa buna sebep olan etken yazılımsal veya donanımsal tespit edilmeli.
Sistemi sıfırlayın derim. Ürün üstünde lisans gelmediyse ki kurtarma bölümü olmayacak, bu durumda format atmak şuan güçlü seçenek.
cmd üzerinden format atsam olurmu?Büyük ihtimal SSD'nin belli bir bölümünde bad sector var ondan öyle format atıp denemen lazım.
Pardon yeni gördüm uTorrent var onu kaldırıp dener
yada bilgisayara format atsamda olurmu mavi ekran hatasıda alıyorum zatenBüyük ihtimal SSD'nin belli bir bölümünde bad sector var ondan öyle format atıp denemen lazım.
Pardon yeni gördüm uTorrent var onu kaldırıp dener misiniz bir de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.