PC yeniden başlattıktan sonra takılmaya başlıyor

• Konuyu başlatan Bir6
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 794
Büyük ihtimal SSD'nin belli bir bölümünde bad sector var ondan öyle format atıp denemen lazım.

Pardon yeni gördüm uTorrent var onu kaldırıp dener misiniz bir de.

Sağlık testi alabilir miyiz?
Ekran görüntüsü 2023-10-11 141509.png

Görev Yöneticisi'nden başlangıça gelip sistem programları hariç gereksiz olan şeyleri devre dışı bırakıp dener misiniz?
denedim olmuyor

O programda SMART ne diyor? Görev yöneticisinden hizmetlere gidip SysMain devre dışı bırakılsın, bir rahatlama var mı bakalım.

O programda SMART ne diyor? Görev yöneticisinden hizmetlere gidip SysMain devre dışı bırakılsın, bir rahatlama var mı bakalım.

Ekran görüntüsü 2023-10-11 142406.png

sys main devre dışı bıraktım bilgisayarı yeniden başlatıcam bakalım bir değişiklik olucakmı

Dizin oluşturmayı ve SysMain kapatma rahatlatacaktır. Ancak sistem içinde kararsızlık varsa buna sebep olan etken yazılımsal veya donanımsal tespit edilmeli.

Dizin oluşturmayı ve SysMain kapatma rahatlatacaktır. Ancak sistem içinde kararsızlık varsa buna sebep olan etken yazılımsal veya donanımsal tespit edi

Dizin oluşturmayı ve SysMain kapatma rahatlatacaktır. Ancak sistem içinde kararsızlık varsa buna sebep olan etken yazılımsal veya donanımsal tespit edilmeli.
yine aynı takılıyor başka yapıla bilecek bir şey yokmu yedek ssd tim yok format atmak son çaremi

Sistemi sıfırlayın derim. Ürün üstünde lisans gelmediyse ki kurtarma bölümü olmayacak, bu durumda format atmak şuan güçlü seçenek.

Sistemi sıfırlayın derim. Ürün üstünde lisans gelmediyse ki kurtarma bölümü olmayacak, bu durumda format atmak şuan güçlü seçenek.
Ekran görüntüsü 2023-10-11 164107.png

Az önce sdd min bozuk olup olmadığıyla ilgi bir test yaptım sonuçlar temiz çıktı acaba sorun başka bir şeyde ola bilir mi bide belirtmeyi unuttum bu hatanın yanında mavi ekran hatası sorunuda yaşıyorum genelde günde bir kez oluyor bunların hepsi 10 gün önce başladı bundan önce sadece aldığım ilk günlerde olmuştu driverları kurmuştum 1 yada 2 hafta daha olmuştu sonra böyle şeyler olmuyordu ardan 8 yada 7 ay geçti tekrar takılmalar oldu acaba windowsun yapmış olduğu güncellemeler mi bunu tetikledi

Büyük ihtimal SSD'nin belli bir bölümünde bad sector var ondan öyle format atıp denemen lazım.

Pardon yeni gördüm uTorrent var onu kaldırıp dener
cmd üzerinden format atsam olurmu?

Pardon yeni gördüm uTorrent var onu kaldırıp dener misiniz bir de.
yada bilgisayara format atsamda olurmu mavi ekran hatasıda alıyorum zaten

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı