PC yerine Xbox Series S almak daha mı mantıklı?

Yav yok sakın alma Xbox en kötü bir APU sistem topla sonra yavaş yavaş geliştirirsin.
Game Pass de adam akıllı bir şey yok evde PS5 var 350 tane oyun var pahalı geldiği için laptop da kırık oynuyorum bazı oyunları.

Evet hocam sadece oyun için kullanacağım ve zaten elimde bir tane bilgisayar var diğer işler için yeterli bir bilgisayar ama oyun için yetmiyor artık ben de bir konsol almak istiyorum.

Uzun kullanım olarak da düşününüz bence en iyisi ama Xbox'ta karar kıldıysanız alın gitsin…

Uzun kullanım olarak da düşününüz bence en iyisi ama Xbox'ta karar kıldıysanız alın gitsin…
Yav hayatın sonu değil ki alt tarafı bir eğlence aracı bu kadar kasmaya gerek yok bence. Bu alacağım konsol 4k bir fiyatı var zaten buna eş değerde bir bilgisayar almak istesem 7-8 bin tutacak. Ha kötü yanı ne olur 4-5 yıl sonra eskimeye başlar yıpranır o zaman da başka bir şey alırım sonuçta ömür boyu anlaşma falan imzalamıyoruz aldığım ürünlerle.

Xbox ihtiyaçlarını karşılayabilir mi? Bir süre sonra sıkılıp CS:GO, LoL, Valorant vs oyunlar oynamak isterseniz pişman olabilirsiniz. Karar vermeden iyi düşünün şahsen Xbox Series S ve Game Pass Ultimate üyeliğine sahip biri olarak kesinlikle bilgisayar diyebilirim.

Xbox ihtiyaçlarını karşılayabilir mi? Bir süre sonra sıkılıp CS:GO, LoL, Valorant vs oyunlar oynamak isterseniz pişman olabilirsiniz. Karar vermeden iyi düşünün şahsen Xbox Series S ve Game Pass Ultimate üyeliğine sahip biri olarak kesinlikle bilgisayar diyebilirim.
Elimde zaten onları rahatça oynatacak bir bilgisayar bulunuyor.
Elimde zaten onları rahatça oynatacak bir bilgisayar bulunuyor.
İstediğim zaman bilgisayardan açıp oynayabilirim yani.

Series S 4000 TL ( Ki bu pahalı fiyatı. Amazon'da 3600 liraya kadar düşüyor. )

HDMI 2.0 1080p 144Hz bir monitör 1800 TL ( Desteklenen oyunlarda 1080p 120 FPS )

Toplam 5800 TL

Şimdi aynı fiyata monitör + kasa bir sistem topladığını düşün.. 2 sene sonra anca mayın tarlası batte royale oynarsın.

Bu devirde PC toplanmaz. Yine de seçim senin.

Series S 4000 TL ( Ki bu pahalı fiyatı. Amazon'da 3600 liraya kadar düşüyor. )

HDMI 2.0 1080p 144Hz bir monitör 1800 TL ( Desteklenen oyunlarda 1080p 120 FPS )

Toplam 5800 TL

Şimdi aynı fiyata monitör + kasa bir sistem topladığını düşün.. 2 sene sonra anca mayın tarlası batte royale oynarsın.

Bu devirde PC toplanmaz. Yine de seçim senin.
Ben de şuan konsol alma taraftarayım fakat hayatımda sadece birkaç kere konsol kullandım onlarda da Fifa falan oynamıştım, sizce controller'a alışmam ne kadar süremi alır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı