Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 14 Ekim 2021 #11 Buğra's dedi: İşinizi gayet rahat görür. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun oynamamda bir sıkıntı olmaz değil mi? CIV 5 veya GTA SA gibi oyunlara bazen sıkıldığım için oynamak istiyorum da.
Buğra's dedi: İşinizi gayet rahat görür. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun oynamamda bir sıkıntı olmaz değil mi? CIV 5 veya GTA SA gibi oyunlara bazen sıkıldığım için oynamak istiyorum da.
Buğra's Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 2.041 Makaleler 3 Çözümler 7 14 Ekim 2021 #12 Anunswin dedi: Hocam oyun oynamamda bir sıkıntı olmaz değil mi? CIV 5 veya GTA SA gibi oyunlara bazen sıkıldığım için oynamak istiyorum da. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi aksine oyunların yükleme sürelerini aşırı kısaltır.
Anunswin dedi: Hocam oyun oynamamda bir sıkıntı olmaz değil mi? CIV 5 veya GTA SA gibi oyunlara bazen sıkıldığım için oynamak istiyorum da. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi aksine oyunların yükleme sürelerini aşırı kısaltır.