PC'de olan oyunu Steam'den yüklemeden açmak mümkün mü?

mephistox

Hectopat
Daha fazla  
Başlık tam olmadı da ne yazacağımı bilemedim. Öncelikle bende BF 5 var. Amazon sayesinde almış olduğum şu an Steam'de BF 5 Definitive Edition indirimdeydi onu aldım. Oyun zaten PC'de yüklü Steam'den tekrar yüklemeden açabilmemin bir yolu var mı? Tekrar yüklemek istemiyorum.

Başlık tam olmadı da ne yazacağımı bilemedim. Öncelikle bende BF 5 var. Amazon sayesinde almış olduğum şu an Steam'de BF 5 Definitive Edition indirimdeydi onu aldım. Oyun zaten PC'de yüklü Steam'den tekrar yüklemeden açabilmemin bir yolu var mı? Tekrar yüklemek istemiyorum.

Birkaç dk indirin sonra durdurup Steam'deki oyunun olusturdugu dizine atın sonra da doğrulayın.

Steam'dan oyunu indire basıp, oyunun yüklü olduğu klasörü seçin.

Amazondan aldığınız ve kurulu olan oyunun dosyalarını kopyalayın. Steamdan oyunu indire tıklayın ve 1 dakika sonra indirmeyi durdurun. Steamdeki oyun klasörü içerisine kopyaladığınız dosyaları yapıştırın. Bu işlemi yaptıktan sonra steamda oyuna sağ tıklayıp özelliklerden dosya bütünlüğünü doğrula seçeneğini kullanın.

Böyle bir şey gerçekten mümkün mü?

Neden olmasın? Ben internet Cafe'de korsan GTA 5'i kendi Steam hesabıma girip indirmeyi başlatıp kurulu olduğu dizine atıp oyun bütünlüğünü doğrula diyordum birkaç GB indirip açılıyordu oyun orijinal olarak.

Yardımcı olanlara teşekkür ederim Origin'den BF 5 dosyalırını kopyalayıp Steam'ın oluşturduğu klasöre atıp kütüphaneden yükleyince direk dosyaları buluyor sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı