PC'de video izlemek mobilden fazla internet yer mi?

One Face

Kilopat
Selamünaleyküm. Telefonumdan internet paylaşıp laptop üzerinden video izlemek istiyorum. PC'de mobildekine oranla daha fazla internet yer mi?

Normal siteler mobile göre daha çok internet harcar... Hemen hemen aynıdır. 720P video açsanız yiyeceği internet telefonda da aynıdır PC'de de. Arkada Windows Update gibi interneti kullanan şeylerin kapalı olduğundan emin olun.

Telefon 720p PC 1080p
Telefonda da 1080p oluyor. İkisinde de 720p açsam PC daha mı çok yer? Yukarıdaki arkadaş cevapladı zaten.
Normal siteler mobile göre daha çok internet harcar... Hemen hemen aynıdır. 720P video açsanız yiyeceği internet telefonda da aynıdır PC'de de. Arkada Windows Update gibi interneti kullanan şeylerin kapalı olduğundan emin olun.
Nasıl anlayacağım onu?

Bence telefonun YouTube'si daha fazla internet yiyor ben PC'ye bağlayıpta YouTube'dan video ya da film izliyordum. Bence Mobile göre daha az harcar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı