Ben Witcher'dan tutun Fifa'sına Fallout'una Game Pass'de 30-40 belki daha da fazla oyunu devirmişimdir. En çok da MW19 Mutliplayer'da zaman harcamışımdır. Fakat bir yerden sonra insanı sıkıyor. Tabii bu kişiden kişiye de değişir fakat taş çatlasa 9-10 ay için bilgisayar satıp konsola geçmek mantıklı değil gibi.Saçmalık. İnsanın oynayacağı bilinmeden "oyun bulamazsın" demek doğru değil. Sadece FIFA, Forza, CoD tarzı oyunları oynuyorsa biçilmiş kaftan Series S. Ayrıca her ay 45TL vermenize gerek yok kardeşlik sistemi ile aylık 11TL ödüyorum Game Pass Ultimate'e.
3 yıl oynar mısınız kendinize o soruyu da sorun bence. Bir yerden sonra malum çocuğunuz da olmuş sizi illa sıkar bir yerden sonra. PS vs Xbox konusuna hiç girmicem fakat bilgisayarı satmak kötü fikir.Aslında bir yöntemi varmış. Hediye olarak kendi mailinize Game Pass alıyorsunuz 6 ay 6 ay şeklinde toplam 6 kez. Sonra bir tane Ultimate alıyorsunuz Total'de 760 TL'ye geliyormuş 3 yıl için toplam. PS ile kıyasladım evet PS oyunları aşırı iyi ama o kadar para vermek üzer beni dedim Game Pass'e tav oldum.
EA Play ile de yapılıyor ama onda sadece 13 aylık oluyor.
Valla sadece FIFA 20-21'de 1000 saati devirmişimdir. Bunların yanında Forza, F1 gibi oyunlar da oynuyorum. Yaklaşık 4.5 yıldır One S kullanıyorum ve henüz sıkılmadım.Ben Witcher'dan tutun Fifa'sına Fallout'una Game Pass'de 30-40 belki daha da fazla oyunu devirmişimdir. En çok da MW19 Mutliplayer'da zaman harcamışımdır. Fakat bir yerden sonra insanı sıkıyor.
Saçmalık. İnsanın oynayacağı bilinmeden "oyun bulamazsın" demek doğru değil. Sadece FIFA, Forza, CoD tarzı oyunları oynuyorsa biçilmiş kaftan Series S. Ayrıca her ay 45TL vermenize gerek yok kardeşlik sistemi ile aylık 11TL ödüyorum Game Pass Ultimate'e.
EA Play ayrı olarak da satılıyor. Seneliği 65TL. Üç tane alınca 195TL ediyor üstüne GP Ult. alınca EA Play 1/3 oranında GP Ult. üyeliğine dönüşüyor. Sonuç olarak 3x65+45'den 240TLye 13 aylık Game Pass Ultimate alınıyor.EA Play Game Pass'in içinde yok muydu hocam şu an PC'den Game Pass üyeliğimle FIFA 21 oynuyorum.
Sadece RDR2 geri gelseydi derim.Game Pass'teki oyunlarda keşke şu olsaydı dediğiniz oldu mu? Zaten çocukta var çok vakit ayıramayacagım o kdr oyunu bitiremem bile ama Microsoft Bethesda, EA Games vs. alınca geleceği çok parlak olarak yorumladım.
Denemeden bilemezdim, kargo paketi deforme değilse girdik artık yolaBen Witcher'dan tutun Fifa'sına Fallout'una Game Pass'de 30-40 belki daha da fazla oyunu devirmişimdir. En çok da MW19 Mutliplayer'da zaman harcamışımdır. Fakat bir yerden sonra insanı sıkıyor. Tabii bu kişiden kişiye de değişir fakat taş çatlasa 9-10 ay için bilgisayar satıp konsola geçmek mantıklı değil gibi.
3 yıl oynar mısınız kendinize o soruyu da sorun bence. Bir yerden sonra malum çocuğunuz da olmuş sizi illa sıkar bir yerden sonra. PS vs Xbox konusuna hiç girmicem fakat bilgisayarı satmak kötü fikir.
Ben de Forza, F1 2021, Fifa, NBA gibi her daldan oyunu oynadım ve birkaç ay içinde sıktı. Yaklaşık 2013'den beri oyun oynarım bilgisayarından konsoluna her şeyden oynadım fakat bu Xbox'da fazla oyun satın alamadım kütüphanede satın alınmış 6-7 oyun var onların üstüne Game Pass oyunları da sayarsak bir sürü oyun oluyor. Ancak yine de Game Pass'de oyun çokluğu olsun diye gereksiz oyunlar olduğu için aradan kaliteli oyun seçmek zor oluyor.Valla sadece FIFA 20-21'de 1000 saati devirmişimdir. Bunların yanında Forza, F1 gibi oyunlar da oynuyorum. Yaklaşık 4.5 yıldır One S kullanıyorum ve henüz sıkılmadım.
Ne kadara aldınız bilmem ancak şu an 3400 ile 3600 arasında kolayca satabiliyorsunuz. 2015 model sisteme ekleme yapmak daha mantıklı gibi. En azından orta ayarlarda oynarsınız.Denemeden bilemezdim, kargo paketi deforme değilse girdik artık yola. Zaten bilgisayar henüz satılmadı, ilana koydum bekliyorum. Zaten bilgisayarım 2015 model ancak iyi toplamıştım o zaman güncel oyunları oynadım baya yarı yolda bırakmadı
Ben de Forza, F1 2021, Fifa, NBA gibi her daldan oyunu oynadım ve birkaç ay içinde sıktı. Yaklaşık 2013'den beri oyun oynarım bilgisayarından konsoluna her şeyden oynadım fakat bu Xbox'da fazla oyun satın alamadım kütüphanede satın alınmış 6-7 oyun var onların üstüne Game Pass oyunları da sayarsak bir sürü oyun oluyor. Ancak yine de Game Pass'de oyun çokluğu olsun diye gereksiz oyunlar olduğu için aradan kaliteli oyun seçmek zor oluyor.
Ne kadara aldınız bilmem ancak şu an 3400 ile 3600 arasında kolayca satabiliyorsunuz. 2015 model sisteme ekleme yapmak daha mantıklı gibi. En azından orta ayarlarda oynarsınız.
Bende öyle yaptım, çok memnunum.Merhaba foruma yazdığım ilk konu. Uzun yıllardır takip ederim ama hiç üye olmak aklıma gelmedi. Neyse lafı uzatmayalım dün itibarıyla PC mi ilana koydum ve konsol siparişimi verdim. Çocuk olunca ve büyüyünce evde alan yaratmaya çalışıyorum (aramızda kalsın masaüstünü eşim istemiyor aslında) cihaz geldiğinde sanırım 2 ama 3 yılda oluyormuş galiba Game Pass yapacağım. Tavsiyeleriniz öneriniz var mı? Cihazı İnternet üzerinden doha elektronikten aldım cuma günü teslim görünüyor, inşallah kapalı kutu falandır biraz endişeliyim ithalatçı garantili olduğu için
Ayrıca piyasaya baya hakimsiniz o fiyat aralığında ilan verdimBen de Forza, F1 2021, Fifa, NBA gibi her daldan oyunu oynadım ve birkaç ay içinde sıktı. Yaklaşık 2013'den beri oyun oynarım bilgisayarından konsoluna her şeyden oynadım fakat bu Xbox'da fazla oyun satın alamadım kütüphanede satın alınmış 6-7 oyun var onların üstüne Game Pass oyunları da sayarsak bir sürü oyun oluyor. Ancak yine de Game Pass'de oyun çokluğu olsun diye gereksiz oyunlar olduğu için aradan kaliteli oyun seçmek zor oluyor.
Ne kadara aldınız bilmem ancak şu an 3400 ile 3600 arasında kolayca satabiliyorsunuz. 2015 model sisteme ekleme yapmak daha mantıklı gibi. En azından orta ayarlarda oynarsınız.