PC'den yanık kokusu geliyor

• Konuyu başlatan Ducé
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 2.380
Bi

Bilgisayarcıya götürüp göstermek mi lazım yoksa geçici bir PSU ile PC'nin çalışıp çalışmadığını mı test edeyim ?
Ben başka PSU ile test etmenizi öneriyorum.
PSU taktıktan sonra yine olmazsa başka seçeneklere yönelirsiniz.
Size yardımcı olmaya çalışırız.

Bilgisayarcıya götürüp göstermek mi lazım yoksa geçici bir PSU ile PC'nin çalışıp çalışmadığını mı test edeyim ?
Geçici bir PSU ile dene. Bizdeki eski PC gibi sorunsuz çalışırsa PSU alıp kullanırsınız. Çalışmazsa da tamiri öyle bir sisteme göre pahalıya patlar gibi geliyor ama yine de bu durumda isterseniz bir bilgisayarcıya gösterebilirsiniz.

Yaşadığım olay: Bizde o patlama sesi gelmemişti PSU fanı bozulunca günde 5-6 saat açık kalan PC sayesinde PSU ertesi gün yandı ve PC kapandı. Koku PSU üzerinden gelince ve PSU çok sıcak olunca direk başka PSU taktık sorunsuz açıldı.

Ekran kartım(grafik kartı da olabilir) intel chipset family den bir çöp. kaç wattlık bir PSU lazım ?

Dostlar sağolsun hocam. 12 yıl önce toplandı bu emektar... Belson JL-400 300 watt
Tahminimce 300 Watt yeterli olacaktır ama özellikleri yazarsanız daha sağlıklı olur.
Ona göre size yardımcı oluruz.
Aynı sorun bir ay önce arkadaşımın başına gelmişti bilgisayardan bir ses sonra bir yanık kokusu PSU bozulmuştu.
Kolay gelsin, cümleten herkese iyi akşamlar.

Tahminimce 300 Watt yeterli olacaktır ama özellikleri yazarsanız daha sağlıklı olur.
Ona göre size yardımcı oluruz.
Aynı sorun bir ay önce arkadaşımın başına gelmişti bilgisayardan bir ses sonra bir yanık kokusu PSU bozulmuştu.
Kolay gelsin, cümleten herkese iyi akşamlar.
intel g33/g31 express chipset family 128 veya 256 mb hatırlayamadım tam olarak ama bu aralıkta. On board bi kart.

İyi akşamları da kalmadı saat bir ama neyse :)
intel g33/g31 express chipset family 128 veya 256 mb hatırlayamadım tam olarak ama bu aralıkta. On board bi kart.
İşlemci,Anakart,RAM'ler(Çokta gerekli değil)
Bunları da yazarsanız iyi olur.
256 mb olması lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı