PCHocası GG9 alınır mı?

n_onur

Megapat
Daha fazla  
Çok pahalı geldi hocam bana bol bol özelleştirme gerekli, 8X2 RAM kesinlikle şu dönemde önermiyorum. Ayrı ayrı toplasanız muhtemelen çok daha iyi bir fiyata denk getirebilirsiniz.

Anakartı çok tıraş. Sakın alma ileride 9800x3D veya üstü takarım PBO açarım dersen çöp olur. 120watt CPU Power limit var, ona sağlam ekran kartı da takamazsın buhar eder.

Gene bir kullan at, tek sıkımlık diş macunu kıvamında sistem itelemeye kalkıyorlar .

Burada bu dandik, ofis bilgisayarından bozma gaming adı altında satılan anakartları savunmaya kalkanlar olursa da kesinlikle kulak asma . Para biriktiriyorsanız , biraz daha beklersiniz birikime devam edip sizi uzun vade götürebilecek, yükseltmeye müsait bileşenlere para verirsiniz. Enflasyondan korkuyorsanız birikmişinizi de altına çevirin gitsin .

Bunların ipiyle kuyuya inilmez verdiğiniz parayla ancak rezil olursunuz .

Son düzenleme:
Çok pahalı geldi hocam bana bol bol özelleştirme gerekli, 8X2 RAM kesinlikle şu dönemde önermiyorum. Ayrı ayrı toplasanız muhtemelen çok daha iyi bir fiyata denk getirebilirsiniz.
Hocam ayrı ayrı baktım ama sadece ekran kartı 32k bunun kasası cartu curtu daha pahalıya geliyor. Ortalama 70.000 civarı bir fiyat çıkardım.
Anakartı çok tıraş. Sakın alma ileride 9800x3D veya üstü takarım PBO açarım dersen çöp olur. 120watt CPU Power limit var, ona sağlam ekran kartı da takamazsın buhar eder.

Gene bir kullan at, tek sıkımlık diş macunu kıvamında sistem itelemeye kalkıyorlar .

Burada bu dandik, ofis bilgisayarından bozma gaming adı altında satılan anakartları savunmaya kalkanlar olursa da kesinlikle kulak asma . Para biriktiriyorsanız , biraz daha beklersiniz birikime devam edip sizi uzun vade götürebilecek, yükseltmeye müsait bileşenlere para verirsiniz. Enflasyondan korkuyorsanız birikmişinizi de altına çevirin gitsin .

Bunların ipiyle kuyuya inilmez verdiğiniz parayla ancak rezil olursunuz .
ekran kartları ve diğer bileşenlere %20-30 zam bekleniyor. Bu zam gelmeden almak istedim. Zaten taksitle alacağım. B650 ile değiştirmeyi planlıyordum anakartı, bunu önerdiler hep. Daha iyi bir anakart öneriniz var mı?

Cevaplar için teşekkür ederim. Önerebileceğiniz başka sistemler var mı?

Son düzenleme:
Hocam ayrı ayrı baktım ama sadece ekran kartı 32K bunun kasası cartu curtu daha pahalıya geliyor. Ortalama 70.000 civarı bir fiyat çıkardım.

Ekran kartları ve diğer bileşenlere %20-30 zam bekleniyor. Bu zam gelmeden almak istedim. Zaten taksitle alacağım. B650 ile değiştirmeyi planlıyordum anakartı, bunu önerdiler hep. Daha iyi bir anakart öneriniz var mı?

Cevaplar için teşekkür ederim. Önerebileceğiniz başka sistemler var mı?

"MSI X870E MAG Tomahawk Wi-Fi" alabilirsen iyi olur. 2025 1. çeyrekte çıktı piyasaya. Güçlü işlemci ve güçlü ekran kartları için voltaj regülatörleri ideal. Ek M.2 slotları, fazladan yüksek hızlı USB girişleri, ses kartı en üst kalite. Yani işlemci ve ekran kartı yükseltmesi için müsait. PBO açacağım, RAM'ler EXPO'da sorun çıkarmasın, ekran kartı/işlemci ileride yükseltirim voltajlar yeterli olur mu olmaz mı diye kafa yormana gerek yok. Özelleştirilebilitesi yüksek olacak ki yükseltmeye olanak sağlasın.

Carbon modeli var bende bir tık daha pahalı o ama Carbon eğer ekim sonunda sağlam indirimde olmasaydı Tomahawk'ı alıp geçerdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı