Çözüldü PCI basit iletişim denetleyicisi yüklü değil

• Konuyu başlatan itsme
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.856
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

itsme

Centipat
1-2 hafta önce bilgisayara format attım o günden beri sorunların ardı arkası kesilmedi. Windows arama çubuğu çalışmıyor çalıştıra "C:\Windows\system32\ctfmon.exe" kodunu yazıyorum sonraki yeniden başlatmaya kadar düzeliyor. yeniden başlatmadan sonra tekrar bozuluyor. Wireless sıkıntısı yaşamaya başladım, internet stabil değil CS:GO'da bağlantı kesildi hatası alıyorum sürekli. Sorunlar için çözüm ararken fotoğraftaki sürücünün yüklü olmadığını gördüm bu sorunlar yüklü olmayan bu sürücüden kaynaklanıyor olabilir mi? Sürücünün donanım kimliğinden indirmem gereken driver varsa atabilir misiniz?

aygıt_yon.png

donanim_kım.png

Çözüm
Donanım kimliğinin kendisini atsanız iyi olurdu, ekran görüntüsünü değil. Ancak gördüğüm kadarıyla bu Intel ME sürücüsü. Çipset sürücüsünü kurmanız sorunu çözecektir.
Donanım kimliğinin kendisini atsanız iyi olurdu, ekran görüntüsünü değil. Ancak gördüğüm kadarıyla bu Intel ME sürücüsü. Çipset sürücüsünü kurmanız sorunu çözecektir.

Çözüm
Dediğiniz gibi direkt donanım kimliğinin kendisini atmak mantıklı olurdu kusura bakmayın. Chipset sürücüsüne gelince, dün baktığımda aynı aygıt altında 4 tane sürücünün yüklü olmadığını gördüm chipset sürücüsünü güncelledim diğer 3 sürücü düzeldi bu sonuncusu yine de düzelmedi. Attığınız linkten tekrar denedim o da düzeldi.

Yalnız bahsettiğim sorunlarda bir değişiklik olmadı, bu sorunların asıl sebebi nedir? nasıl düzeltilir? Cevabınız için teşekkürler.

Rica ederim. Bahsettiğiniz diğer sorunlar bununla alakasız görünüyor. Ve onlarla ilgili ne yapılmalı, bir fikrim yok. Onun için yeni bir konu açarsanız bilgisi olan kişiler yardımcı olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı