S s3npb1rd Femtopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 2 27 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar benim anakartımın PCI-e'si 2.0. Şimdi ben ekran kartını 3.0 alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bunun benzeri konular açılmış fakat ben tatmin olamadım, işin ehli birisi yazarsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2020
Arkadaşlar benim anakartımın PCI-e'si 2.0. Şimdi ben ekran kartını 3.0 alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bunun benzeri konular açılmış fakat ben tatmin olamadım, işin ehli birisi yazarsa sevinirim.
Çözüm helvaci 27 Haziran 2020 Sorun yaşamazsınız. Kartınızı kullanabilirsiniz. Sadece olması gerektiğinden biraz daha az FPS alabilirsiniz. Büyük bir fark olmaz.
Sorun yaşamazsınız. Kartınızı kullanabilirsiniz. Sadece olması gerektiğinden biraz daha az FPS alabilirsiniz. Büyük bir fark olmaz.
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 27 Haziran 2020 #2 Sorun yaşamazsınız. Kartınızı kullanabilirsiniz. Sadece olması gerektiğinden biraz daha az FPS alabilirsiniz. Büyük bir fark olmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorun yaşamazsınız. Kartınızı kullanabilirsiniz. Sadece olması gerektiğinden biraz daha az FPS alabilirsiniz. Büyük bir fark olmaz.
KS KS S s3npb1rd Femtopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 2 27 Haziran 2020 #3 Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi