PCI\VEN_1022&DEV_43F6&SUBSYS_10621B21&REV_01 sürücüsü nasıl bulunur?

Hiçbiri olmuyor. Bu ne saçma durum ya hiç sıkıntı yoktu bir Wi-Fi alıcısı aldım onun driveri kuracağım diye kurcaladım önce klavye gitti gerisini takip etmedim en son Wi-Fi alıcısı driveri disk yönetimindeymiş onu yaptım okula gittim geldim oyun oynayacagım yok o an fark ettim zaten.

Aarlardaki diğer cihazlarda bile normal M.2 SSD dururken ortada yok SATA SSD.

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-29_222004853.png
    resim_2024-11-29_222004853.png
    12,7 KB · Görüntüleme: 26
Hepsini denedim chipsetteki bir eski sürümü dahi kurdum sora en yenisine çektim tabide.

Bir de bu var o diskim SATA SSD'im gözüküyor ama kafasında soru işareti var. Bune anlama geliyor.

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-29_222943087.png
    resim_2024-11-29_222943087.png
    51,8 KB · Görüntüleme: 20
Hepsini denedim chipsetteki bir eski sürümü dahi kurdum sora en yenisine çektim tabide.

Bir de bu var o diskim SATA SSD'im gözüküyor ama kafasında soru işareti var. Bune anlama geliyor.
Aygıt yöneticisinde yüklenmemiş görünüyor. Bu sayfada yazan bir çözüm var. Onu deneyin. Yalnız son chipset i kurun öncelikle.

Yok olmadı arkadaşım belki SATA SSD bozuktur boşa uğraşıyoruzdur. Ama neden BIOS'ta gözüküyor bilmiyorum. Ama şimdiden yardımın için teşekkürler.

Her şeyi denedim o bilinmeyen aygıtıdıda güncelleştir dedim aygıt yöneticisindeki en üste orkun yazan yere bile sürücü ekle dedim belli bu sürücü mevzusu değil galiba diyeceğim bende çok bilmiyorum zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı