Ö Ömerbeytr Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Resim olarak yükledim sorunu arkadaşlar. Dosya Ekleri 1.png 520,4 KB · Görüntüleme: 111 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2025
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.764 Çözümler 580 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #11 Ömerbeytr dedi: Güvenilir mi bilmiyorum hangisi. Genişletmek için tıkla... Yukarıda ilk paylaşılan linki deneyin. Olmaz ise bunu da deneyebilirsiniz. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/GamingNB/Image/Driver/Networking/41845/WirelessLan_ROG_MediaTek_B_V5.4.0.3044Sub1_41845.exe?model=GA605WI Artı 0 Eksi
Ömerbeytr dedi: Güvenilir mi bilmiyorum hangisi. Genişletmek için tıkla... Yukarıda ilk paylaşılan linki deneyin. Olmaz ise bunu da deneyebilirsiniz. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/GamingNB/Image/Driver/Networking/41845/WirelessLan_ROG_MediaTek_B_V5.4.0.3044Sub1_41845.exe?model=GA605WI
KS KS Ö Ömerbeytr Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #12 Zorandor dedi: Buyurunuz efendim, işaretledim: Eki Görüntüle 2435226 Genişletmek için tıkla... bu sitede 6-7 tane indir yazıyor her yerde indir butonu oldugu ıcın guvenemedim hangisi Einstein dedi: Yukarıda ilk paylaşılan linki deneyin. Olmaz ise bunu da deneyebilirsiniz. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/GamingNB/Image/Driver/Networking/41845/WirelessLan_ROG_MediaTek_B_V5.4.0.3044Sub1_41845.exe?model=GA605WI Genişletmek için tıkla... USB OLARAK DA BU HATALAR VAR USB\CONFIG_DESCRIPTOR_FAILURE USB\SET_ADDRESS_FAILURE Artı 0 Eksi
Zorandor dedi: Buyurunuz efendim, işaretledim: Eki Görüntüle 2435226 Genişletmek için tıkla... bu sitede 6-7 tane indir yazıyor her yerde indir butonu oldugu ıcın guvenemedim hangisi Einstein dedi: Yukarıda ilk paylaşılan linki deneyin. Olmaz ise bunu da deneyebilirsiniz. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/GamingNB/Image/Driver/Networking/41845/WirelessLan_ROG_MediaTek_B_V5.4.0.3044Sub1_41845.exe?model=GA605WI Genişletmek için tıkla... USB OLARAK DA BU HATALAR VAR USB\CONFIG_DESCRIPTOR_FAILURE USB\SET_ADDRESS_FAILURE
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.764 Çözümler 580 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #13 Ömerbeytr dedi: Bu sitede 6-7 tane indir yazıyor her yerde indir butonu oldugu ıcın guvenemedim hangisi. USB olarak da bu hatalar var USB\CONFIG_DESCRIPTOR_FAILURE USB\SET_ADDRESS_FAILURE Genişletmek için tıkla... Denediniz mi? Artı 0 Eksi
Ömerbeytr dedi: Bu sitede 6-7 tane indir yazıyor her yerde indir butonu oldugu ıcın guvenemedim hangisi. USB olarak da bu hatalar var USB\CONFIG_DESCRIPTOR_FAILURE USB\SET_ADDRESS_FAILURE Genişletmek için tıkla... Denediniz mi?
KS KS Ö Ömerbeytr Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #14 Einstein dedi: Yukarıda ilk paylaşılan linki deneyin. Olmaz ise bunu da deneyebilirsiniz. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/GamingNB/Image/Driver/Networking/41845/WirelessLan_ROG_MediaTek_B_V5.4.0.3044Sub1_41845.exe?model=GA605WI Genişletmek için tıkla... bunu indirdim bişeyler kurdu ama değişmedi ünlem halen duruyor Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Yukarıda ilk paylaşılan linki deneyin. Olmaz ise bunu da deneyebilirsiniz. https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/GamingNB/Image/Driver/Networking/41845/WirelessLan_ROG_MediaTek_B_V5.4.0.3044Sub1_41845.exe?model=GA605WI Genişletmek için tıkla... bunu indirdim bişeyler kurdu ama değişmedi ünlem halen duruyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.764 Çözümler 580 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #15 Ömerbeytr dedi: Bunu indirdim bir şeyler kurdu ama değişmedi ünlem halen duruyor. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörümü kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
Ömerbeytr dedi: Bunu indirdim bir şeyler kurdu ama değişmedi ünlem halen duruyor. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörümü kullanıyorsun?
KS KS Ö Ömerbeytr Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #16 Einstein dedi: Wi-Fi adaptörümü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... kablolu kullanıyorum ama adaptöörde takılı Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Wi-Fi adaptörümü kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... kablolu kullanıyorum ama adaptöörde takılı
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.764 Çözümler 580 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #17 Ömerbeytr dedi: Kablolu kullanıyorum ama adaptöörde takılı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların yolladığı link ile deneyin. Düzelmez ise Aygıt Yöneticisi'nden ünlem işaretli Wi-Fi sürücüsünü kaldırıp Windows Update yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Ömerbeytr dedi: Kablolu kullanıyorum ama adaptöörde takılı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların yolladığı link ile deneyin. Düzelmez ise Aygıt Yöneticisi'nden ünlem işaretli Wi-Fi sürücüsünü kaldırıp Windows Update yapmayı deneyin.
KS KS Ö Ömerbeytr Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #18 Einstein dedi: Arkadaşların yolladığı link ile deneyin. Düzelmez ise Aygıt Yöneticisi'nden ünlem işaretli Wi-Fi sürücüsünü kaldırıp Windows Update yapmayı deneyin. Sorun Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Arkadaşların yolladığı link ile deneyin. Düzelmez ise Aygıt Yöneticisi'nden ünlem işaretli Wi-Fi sürücüsünü kaldırıp Windows Update yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... sorun çıkar mı acaba linklere tıklayıp indirdigim de Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Arkadaşların yolladığı link ile deneyin. Düzelmez ise Aygıt Yöneticisi'nden ünlem işaretli Wi-Fi sürücüsünü kaldırıp Windows Update yapmayı deneyin. Sorun Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Arkadaşların yolladığı link ile deneyin. Düzelmez ise Aygıt Yöneticisi'nden ünlem işaretli Wi-Fi sürücüsünü kaldırıp Windows Update yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... sorun çıkar mı acaba linklere tıklayıp indirdigim de
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.764 Çözümler 580 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #19 Ömerbeytr dedi: Sorun çıkar mı acaba linklere tıklayıp indirdigim de. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Ömerbeytr dedi: Sorun çıkar mı acaba linklere tıklayıp indirdigim de. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz.
KS KS Ö Ömerbeytr Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #20 Einstein dedi: Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... sürücülere gelip cihazı kaldır mı dicem Artı 0 Eksi