PC'nin kendi kendine kapanma nedeni PSU olabilir mi?

erasddd

Centipat
Daha fazla  
Hepinize iyi günler. Sorunum başlıktaki gibi. PC kendi kendine kapanıyor kapanıyor derken çoğunlukla sadece ekran ve ses gidiyor arada bir ihtimalde direkt PC kapanıyor. Sorunun başta ekran kartı olduğunu düşünüp servise gonderdım 1 ay içinde geldi ve RAM'leri değiştirmişler. Sorun 1 ay falan devam etmedi sonrasında bu sorunlar başladı. Araştırdığım kadarıyla sorunun güç kaynağından olma ihtimali de aklıma girdi. Güç kaynağım Rampage 600W ekrank artım RX 6500 XT eğer ki sorun güç kaynağı mıdır?

MSI Afterburner ile sıcaklıklara bakın.

Güç kaynağı sorun gibi duruyor sizin kullandığınız ekran kartı 500W PSU ile rahat açılır 600W gerekli değildir. Sitede bir konu buldum Güç kaynağı Rampage 600W 80+Bronz alınır mı?

Evet hocam aynı güç kaynağı sorun güç kaynağı ise attığım güç kaynağını almak iyi olur mu kusura bakamyın konu ile alakasız.

Güncel PSU'lar hakkında bilgi sahibi değilim maalesef. PSU tier list var ona bakın ya da ayrı konu açın bütçe belirtip, arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Güncel PSU'lar hakkında bilgi sahibi değilim maalesef. PSU tier list var ona bakın ya da ayrı konu açın bütçe belirtip, arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Sağ olun hocam iyi günler.

MSI Afterburner ile sıcaklıklara bakın.

Hocam ekran kartının sıcaklığını bulabildim sadece o da 36-37 derecelerde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_18.png
    93,8 KB · Görüntüleme: 14
Sağ olun hocam iyi günler.

Hocam ekran kartının sıcaklığını bulabildim sadece o da 36-37 derecelerde.

İnternetten videolara bakın ekranda nasıl sıcaklık değerlerini göstereceğinize dair, oynadığınız bir oyuna girip test edin.
Eğer boşta test etmek isterseniz Core Temp indirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…