PC'nin Prizden Elektriğini Kestikten Sonra Yavaşlaması

3nsR

Kilopat
İki gün önce PC'de City Car Driving oynuyordum, biraz fazla bilgisayar başında kalınca annem fişi çekti ve bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayar çok geç açıldı. Sonraki yeniden başlatmalarda da yavaş açıldı ve kullanımı da bayağı yavaşladı. Fiş çekilmeden önce en son oynadığım oyunlar ya açılmıyor ya da grafiklerde hata var, oyunlar çalışmaları durduruyor. Bi' yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sorun olacağını sanmıyorum, ne gördüm ne duydum. Bilgisayar aniden kapandığı için sorun oluşmuş olabilir. Format atmanız sorunu çözecektir.

Bilgisayar yük altında çalışırken fişin çekilmesi (özellikle düşük seviye PSU'larda) PC'ye zarar verebilir. Kısacası anneniz PC'nize zarar vermiş olabilir. HD Tune ile Benchmark, Health, Error Scan testlerini yapın. Sisteminizi de belirtin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı