PCSX2'de oyunlar kasıyor

kingo199

Hectopat
Katılım
9 Haziran 2020
Mesajlar
264
PCSX2'de oyunları açtığımda çok kasma sorunu yaşıyorum.
Sistemim: İ5 8265U işlemci, MX 130 4 GB GDDR5 ekran kartı, 8 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD, Windows 10 sürüm 2004. Bir sürü ayar denedim ama kasma sorununu çözemedim.
 
Kasması gayet normal çünkü Playstation yazılımı sadece Playstation için yazılmıştır bilgisayar için değil. Bunu bilgisayarda çözümlemek günümüzdeki en güçlü sistemden bile güçlü sistem gerektirir.
 
Nasıl düzeltebilirim peki sorunu ayarları değiştiriyorlar oyunlarda 60 FPS alıyorlar ben nasıl yüksek FPS alabilirim ayarları değiştirerek?
Çünkü o zaman oynayan nasıl oynuyor yani bir ayarı falan var mı?
 
Son düzenleme:
Hocam boş verin çünkü pek mümkün değil düzeltmeniz. Pcsx2 sıkıntılı bir sistem.

Hocam oyun sinematikleri falan hızlı ama oyun açılınca yukarıdaki hız %100'den ellilere kadar düşüyor sonrasında kasma başlıyor sesler falan çok yavaş geliyor bir ayarı yanlış yaptım herhalde sisteme göre önerebileceğiniz ayar var mı?
 
Hocam bende 3 FPS veriyordu sonra internetten emulatörlü God of War indiricektim o zaman ayarları hazır içinde God of War ISO'su olan bir PCSX2 yüklediğimde 35 FPS God of War oynayabiliyordum her şey ayarlara bağlı Not: Sistemim çok kötü.
 
Hocam bende 3 FPS veriyordu sonra internetten emulatörlü God of War indiricektim o zaman ayarları hazır içinde God of War ISO'su olan bir PCSX2 yüklediğimde 35 FPS God of War oynayabiliyordum her şey ayarlara bağlı not: Sistemim çok kötü.

Hocam benim sistemde leş ama bu kadar kasmaz ya bir ayarı falan mı kaçırdım bilmiyorum ki.
 
Klasik bir durum, mesela o uygulamanın 3.verisyonu olan uygulamasında GoW 3 denemek istemiştim fakat 1650 olmasına rağmen fena FPS düşüşleri oldu.

GTA serisinin hepsini oynuyorum bu oyunlar var sırada fakat kasma sorunundan dolayı bu oyunları oynayamıyorum yakın zamanda cihaz değiştirme şansım yok orijinal PS2'de alamam ben öyle çok iyi grafik olsun demiyorum sadece oyunda FPS ve hız stabil bir şekilde oynamak istiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı