PC'ye çıkmayan PS4 özel oyunları kaldı mı?

Makaleler
15
İnternet 1000 megabit oldu ve 1TB harici hard disk taktım. Ekranı da aldım ve sonunda PS4 olaylarına girebilirim. PC'ye çıkmamış olan TLOU 2 gibi hangi oyunlar vardır? Çok bir şey kalmadı gerçi ama yine de vardır iyi olanlar.

Until Dawn geliyor en son bildiğim. Bloodborne PS4'te miydi hatırlamıyorum.

Eğer emülatör ile oynanabilenleri saymazsak sadece inFamous Second Son kaldı diyebiliriz. Evet, Bloodborne bile şu anda PS4 emülatöründe oynanabilir durumda.

Evet, Bloodborne bile şu anda PS4 emülatöründe oynanabilir durumda.
Hocam RPCS3'ün yapımcıları tarafından geliştirilen emülatörden mi? En son beta aşamasındaydı diye biliyorum.

Hocam RPCS3'ün yapımcıları tarafından geliştirilen emülatörden mi? En son beta aşamasındaydı diye biliyorum.
shadPS4 emülatöründen oynanıyor. O emülatör bildiğim kadarıyla açık kaynak kodlu. Zaten o yüzden 2 ay önce sadece ana menüsüne ulaşabildiğimiz Bloodborne RTX 4080'li bir sistemde oynanabilir hâle geldi. Bu hızla devam ederse 2-3 aya 4060'la oynanabilecek seviyeye kadar iner.

GoW eski oyunları, PS4 özel değiller ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…