Gravity rush, Remastered'ının PS4'te olması lazım. Görkem harika diyordu, ve evet gördüğüm kadarıyla güzele benziyor oyun. PS Vita veya PS4 sahibi olsaydım kesinlikle bakardım.
Gravity Rush 2 de PS4 exclusive idi. Ona da bakılabilir. Görkem pek sevmemişti lakin.
Uncharted Nathan Drake Collection; 3. oyun hala içimde kalmıştır. PS3'UMD'e diskli vardı, oyunun 7. bölümünden sonra takılırdı ve konsola reset atardı. 2-3 kere baştan başlamıştım, belki bu sefer çözülür diye lakin fayda etmemişti.
The Order 1886'yı ilk çıktığında ne gömmüştü herkes. Kısa olması ve tam oyun olarak sunulması bunda etkili. Lakin benim yine de ilgimi çekiyor diyebilirim.
inFamous: Second Son. PS3 sahibiyken 2. oyununu oynamayı istemiştim aslında, lakin olmamıştı. First Light'ın da exclusive olması lazım.
Killzone Shadow fall, PS4 çıkış oyunlarından. Lakin pek sevilmemişti. 2 vardı PS3'ümde, fena değildi aslında. Resistance, Killzone veya LittleBigPlanet gibi serilerin hala PS3 özel oyunları var; PS4'e hala portlamadı Sony çoğu oyunu.
LittleBigPlanet 3, aslında PS3'e de çıkmıştı lakin yine de belirtebiliriz. İlk iki oyun kadar sevilmemişti. İlk ikili güzeldi ama, özellikle PS3 dönemi için.
The Last Guardian, Astro Bot'taki easter Egg'inden yeniden hatırladım. ICO ve Shadow of the Colossus'un geliştiricilerinden. Bu ikili kadar iyi olmadığını söyleseler de, yine de kendi içinde artı ve eksileri var denilebilir.
Gran Turismo Sport, 7 de var lakin o PS5 için de çıktı. Klasik Gran Turismo, lakin orijinallerinin havasını veremiyorlar. GT5 Prologue'ı oynamıştım PS3'ümde ben. GT5'i çoğu kişi sever, GT4'ün kendine has hayran kitlesi de vardır. İkonik olduklarına dair şüphe yok.
2016 yapımı Ratchet & Clank var. Bunda da aynısı, eski serisi gibi değil. Yine de fena değil denilebilecek bir platform oyunu. PS5'im olsaydı Astro Bot'u kaçırmazdım, harikaya benziyor. PC portu belki bir gün gelir, malum kapıyı açık tuttu geliştiricisi.
Bloodborne tabii ki de. shadPS4 oldukça iyi bir şekilde gelişiyor, zaman içerisinde daha da iyi bir hal alacaktır.
The Last of Us Part II de. Dizinin ikinci sezonu çıkacağı zaman bilgisayara geleceğini düşünüyorum, Sony dizinin Hype'ını kullanmayı isteyecektir. TLOU 2 için de bir şans daha olur belki, malum çıkış döneminde olanlar belli.