INox Hectopat Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar yeni ekran kartını taktım PC'ye. Ekran uyku modu diyor anlamadım. Onboardda ekran geliyor ama neden olabilir? Kartta sorun yoktu, neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2018
Arkadaşlar yeni ekran kartını taktım PC'ye. Ekran uyku modu diyor anlamadım. Onboardda ekran geliyor ama neden olabilir? Kartta sorun yoktu, neden olabilir?
Meraklı ve Araştırmacı Hectopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 660 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #2 Ekran kartının driverlarını yükledin mi?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Eylül 2018 #3 BIOS güncel değilse güncelleyip BIOS'u default yapın, hala gelmez ise BIOS içinden PEG veya PCIE yazan seçeneği bulun ve seçin..
BIOS güncel değilse güncelleyip BIOS'u default yapın, hala gelmez ise BIOS içinden PEG veya PCIE yazan seçeneği bulun ve seçin..