T34 ama amerikan Femtopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #1 PC'ye hem Bluetooth hem de jack girişli hoparlör bağlamak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?
BiftekAdamTR Decapat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #2 Mümkün diye biliyorum.
xAnjee Kilopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 152 Çözümler 1 16 Aralık 2021 #3 T34 ama amerikan dedi: PC'ye hem Bluetooth hem de jack girişli hoparlör bağlamak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Aynı anda ikisine de ses gönderilebilir mi onu bilemiyorum fakat ikisini bağlamak mümkün.
T34 ama amerikan dedi: PC'ye hem Bluetooth hem de jack girişli hoparlör bağlamak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Aynı anda ikisine de ses gönderilebilir mi onu bilemiyorum fakat ikisini bağlamak mümkün.
T34 ama amerikan Femtopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #4 BiftekAdamTR dedi: Mümkün diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sağolun. xAnjee dedi: Aynı anda ikisine de ses gönderilebilir mi onu bilemiyorum fakat ikisini bağlamak mümkün. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
BiftekAdamTR dedi: Mümkün diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sağolun. xAnjee dedi: Aynı anda ikisine de ses gönderilebilir mi onu bilemiyorum fakat ikisini bağlamak mümkün. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.