PC'ye kendi kendine neden Bright VPN inmiş olabilir?

Scharsvesd

Hectopat
PC de öyle geziniyordum sonra bir baktım kendi kendine bright VPN adında bir uygulama inmiş. Gizli simgeleri göster butonuna basınca gördüm, hemen sildim. Uygulamanın kendisi Kaspersky antivirüs uygulamasını da kapatmış ve antivirüs koruması VPN'in tehdit oldugunu gösteriyor. Tehdidi de çözdüm sanırım, bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC de öyle geziniyordum sonra bir baktım kendi kendine bright VPN adında bir uygulama inmiş. Gizli simgeleri göster butonuna basınca gördüm, hemen sildim. Uygulamanın kendisi Kaspersky antivirüs uygulamasını da kapatmış ve antivirüs koruması VPN'in tehdit oldugunu gösteriyor. Tehdidi de çözdüm sanırım, bunun sebebi nedir?

Bir şey yüklemişsindir. Oda içinde yüklenmiş olabilir.

Herhangi bir program yüklerken sözleşmede tikleri hızlı hızlı geçerken araya kaynamış olabilir yakın zamanda bir program indirdin mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı