Çözüldü PC'yi açılıyor ancak görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

reaff1147

Femtopat
Daha fazla  
PC'yi açtığımda klavye çalışıyor, kulaklık vs ışıkları geliyor. Ekran kartı dönüyor; ışığı yanıyor ama herhangi bir şekilde görüntü yok, simsiyah ekran. RAM'leri çıkardım, silgiyle sildim; slotları temizleyip slotları değiştirdim, ilkinde açıldı. LoL girmek için reset atmam gerekiyordu, reset attım ve yine aynı durumu yaşıyorum. Sorun ne olabilir?

Çözüm
RAM'ler dual şeklindeyse birini çıkartıp tek RAM ile aç, eğer olmazsa o RAM'i çıkart diğerini tek slota takıp yine tek RAM ile aç. İki slotu da tek RAM ile teker teker dene, birisinde görüntü gelecektir.

Aynı sorunu yaşadım RAM slotum yanmıştı.

RAM'ler dual şeklindeyse birini çıkartıp tek RAM ile aç, eğer olmazsa o RAM'i çıkart diğerini tek slota takıp yine tek RAM ile aç. İki slotu da tek RAM ile teker teker dene, birisinde görüntü gelecektir.

Çözüm
Denedim, tekini takınca görüntü gelmiyor.

Düzelttim sorun RAM'lerde değil, PSI kablosundaymış değiştirdim görüntü geldi teşekkür ederim. Konu kapandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…