PC'yi̇ Kapatırken mavi ekran

@Murat5038 rica etsem PC reset atma olayı var da benim ona bakabilir misiniz siz istediğiniz soruları cevaplayabilirim ben.
Tabii ki, temiz önyükleme araştırıp uygulayın işinize yarayacaktır. Kendi kendine bir şey açık olmadna da resetleme yapıyorsa sıckalıklar yükseliyor olabilir. Donanımsal bakım 1 senedir yapılmadıysa yaptırın.

@Murat5038 format atmıştım ama? Formattan sonra aldım mavi ekranı. Bilgisayar reset olayı da formattan önce ve sonra da vardı. Anakart, RAM ya da PSU bence ama bilmiyorum PC masaüstün de dururken ya da oyundayken gidiyor.

@Murat5038 vaktinizi aldım biraz ama kusura bakmayın temiz ön yükleme ile açınca PC'yi ne kadar süre kullanacağım PC'yi öyle ya da öyle açıp bir şey mi yapacağım siz erkekler kadar anlamıyorum.

Verdiğim bağlantıya baktıysanız, kullanacğınız veya süreli kullanacağınız bir işlem değildir. Orada gereksiz olanları kapatıp o şekilde kullanmaya devam edeceksiniz.
siz erkekler kadar anlamıyorum.
:) Biliyorum o yüzden açıklayarak yazıyorum bazı şeyleri. Biliyorum nasıl zorlandığınızı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı