Çözüldü PC'yi kapatırsam Uplay indirmeye kaldığı yerden devam eder mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OldDionysos

Centipat
İnternet bitik olduğundan bunu yapasım var. İndirme devam eder mi? Teşekkürler.

Çözüm
Evet, indirmeyi durdurun ve sisteminizi kapatın. Tekrar açtığınız zaman kaldığı yerden devam edecektir.
İnternet bitik olduğundan bunu yapasım var. İndirme devam eder mi? Teşekkürler.

Moderatör'ün dediği gibi, bazen indirmeyi durdurmadığınız takdirde nedense bir dahaki yüklemeyi başlatmanızda sıfırdan başlatıyor. Yüklemeyi durdurmanız bir ihtimal sizin faydanıza olur.

Evet, indirmeyi durdurun ve sisteminizi kapatın. Tekrar açtığınız zaman kaldığı yerden devam edecektir.

Teşekkürler.

Moderatör'ün dediği gibi, bazen indirmeyi durdurmadığınız takdirde nedense bir dahaki yüklemeyi başlatmanızda sıfırdan başlatıyor. Yüklemeyi durdurmanız bir ihtimal sizin faydanıza olur.

Teşekkürler.

Benim derdimse çok ayrı. AC Valhalla yine güncellendi ben güncellemek istemiyordum, ama oto olarak başlatıp 80 GB den 12,5 GB indirmiş. Nasıl iptal ederim ? İndirmeyi iptal et desem bile o 12GB hala kalıyor ve yeniden indirmeye başlayınca kaldığı yerden devam ediyor

Hiçbir fikrim yok açıkçası. Güncellemeyi yapmadan oyuna girebiliyor musunuz peki? Ubisoft Connect izin veriyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…