PC'yi TV'ye bağlamak

KadirFatih55

Centipat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. İyi forumlar. Ben PC alacağım 4000 TL bütçem var ama 4000 TL'ye monitörü de ekleyince sistem güzel olmuyor. Elimde 22 Inc 60 Hz 1080P TV var. LCD LED yazıyor. Aslında tam olarak TV değil kontrast mavi ışık filtresi falan var sizce TV'yi monitör gibi kullanayım mı? MD1 sistemde falanda 60 Hz monitör kullanıldığı için kuşkum yok. Zaten LCD panellerde galiba 75 Hz'ye kadar çıkabiliyormuş. Ne düşünüyorsunuz?

PhotoPictureResizer_200521_044353573.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle merhaba. İyi forumlar. Ben PC alacağım 4000 TL bütçem var ama 4000 TL'ye monitörü de ekleyince sistem güzel olmuyor. Elimde 22 Inc 60 Hz 1080P TV var. LCD LED yazıyor. Aslında tam olarak TV değil kontrast mavi ışık filtresi falan var sizce TV'yi monitör gibi kullanayım mı? MD1 sistemde falanda 60 Hz monitör kullanıldığı için kuşkum yok. Zaten LCD panellerde galiba 75 Hz'ye kadar çıkabiliyormuş. Ne düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 569409

Bende LG 32 inch 1080P 60Hz TV kullanıyorum. Zaten profesyonel oyunculuk gibi dertlerimiz de olmadığı için gayet ideal.

Teşekkürler içime su serptiniz.
Bir de hani kullanılmıyor fena birşey de değil kullanmak istedim ondan dolayı
Bir de hani kullanılmıyor fena birşey de değil kullanmak istedim ondan dolayı
Bende LG 32 inch 1080P 60Hz TV kullanıyorum. Zaten profesyonel oyunculuk gibi dertlerimiz de olmadığı için gayet ideal.

Peki bazı kişiler mouseu oynayınca bile çok gecikmeli diyo okadar gecikme var mı yoksa abartıyorlar mı

Son düzenleme:
Teşekkürler içime su serptiniz.
Bir de hani kullanılmıyor fena bir şey de değil kullanmak istedim ondan dolayı
Bir de hani kullanılmıyor fena bir şey de değil kullanmak istedim ondan dolayı

Peki bazı kişiler mouseu oynayınca bile çok gecikmeli diyor okadar gecikme var mı yoksa abartıyorlar mı?

Yok dostum bende oyun oynuyacagım zaman hikayeli falan televizyona bağlıyorum laptopu hem büyük ekran iyi oluyor gecikme falanda 0 yani bende hiç gecikme yoktu hdmi ile bağlıyordum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı