NikooBellic Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Merhaba forum, Bugün PDF çıktı almaya gittim ama PDF düz beyaz A4 şeklinde görünüyor. Sorunu ben anlamadım neden olabilir?
Merhaba forum, Bugün PDF çıktı almaya gittim ama PDF düz beyaz A4 şeklinde görünüyor. Sorunu ben anlamadım neden olabilir?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 NikooBellic dedi: Merhaba forum, Bugün PDF çıktı almaya gittim ama PDF düz beyaz A4 şeklinde görünüyor. Sorunu ben anlamadım neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Doğru kaydettiğinize emin misiniz?
NikooBellic dedi: Merhaba forum, Bugün PDF çıktı almaya gittim ama PDF düz beyaz A4 şeklinde görünüyor. Sorunu ben anlamadım neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Doğru kaydettiğinize emin misiniz?
NikooBellic Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #3 VenomBey dedi: Doğru kaydettiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Şöyle Word'de hazırladım kaydettim PDF'e çevirdim ve flasha attım yani neyi eksik yaptım bilmiyorum ama flash'ta açınca yaptıklarım duruyor yani.
VenomBey dedi: Doğru kaydettiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Şöyle Word'de hazırladım kaydettim PDF'e çevirdim ve flasha attım yani neyi eksik yaptım bilmiyorum ama flash'ta açınca yaptıklarım duruyor yani.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #4 NikooBellic dedi: Şöyle Word'de hazırladım kaydettim PDF'e çevirdim ve flasha attım yani neyi eksik yaptım bilmiyorum ama Flash'ta açınca yaptıklarım duruyor yani. Genişletmek için tıkla... Word'dan PDF olarak ayrı kaydedin bir de öyle deneyin.
NikooBellic dedi: Şöyle Word'de hazırladım kaydettim PDF'e çevirdim ve flasha attım yani neyi eksik yaptım bilmiyorum ama Flash'ta açınca yaptıklarım duruyor yani. Genişletmek için tıkla... Word'dan PDF olarak ayrı kaydedin bir de öyle deneyin.
NikooBellic Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #5 VenomBey dedi: Word'dan PDF olarak ayrı kaydedin bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Anladım deneyeceğim sağ olun.
VenomBey dedi: Word'dan PDF olarak ayrı kaydedin bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Anladım deneyeceğim sağ olun.