Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.024 Makaleler 2 Çözümler 6 11 Ocak 2021 #11 tanerizm dedi: Gerçekten iyi olur çünkü Google ile çevirince bayağı kötü çeviriyor hocam. Yarın ya da sonraki güne kadar olursa iyi olur gerçekten teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Direkt olarak söz vermeyeyim siz de Translate'den çevirin eğer yapabilirsem atarım. Söz vermiş olmayayım.
tanerizm dedi: Gerçekten iyi olur çünkü Google ile çevirince bayağı kötü çeviriyor hocam. Yarın ya da sonraki güne kadar olursa iyi olur gerçekten teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Direkt olarak söz vermeyeyim siz de Translate'den çevirin eğer yapabilirsem atarım. Söz vermiş olmayayım.
tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 11 Ocak 2021 #12 Pithiux dedi: Direkt olarak söz vermeyeyim siz de Translate'den çevirin eğer yapabilirsem atarım. Söz vermiş olmayayım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sorun yok yapabilirseniz teşekkürler olmazsa canınız sağolsun.
Pithiux dedi: Direkt olarak söz vermeyeyim siz de Translate'den çevirin eğer yapabilirsem atarım. Söz vermiş olmayayım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sorun yok yapabilirseniz teşekkürler olmazsa canınız sağolsun.
Yusuf171717 Femtopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #13 Merhaba. Kitabın Türkçesini çevirebildin mi acaba? Bana da lazım da. Son düzenleme: 12 Mart 2021
tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 12 Mart 2021 #14 Yusuf171717 dedi: Merhaba. Kitabın Türkçesini çevirebildin mi acaba? Bana da lazım da. Genişletmek için tıkla... Hayır malesef. İngilizcesini okudum.
Yusuf171717 dedi: Merhaba. Kitabın Türkçesini çevirebildin mi acaba? Bana da lazım da. Genişletmek için tıkla... Hayır malesef. İngilizcesini okudum.
mathematiciann Femtopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #15 tanerizm dedi: Elimde İngilizce öğretmenimin ödev olarak attığı bir kitap var. İsmi Ghost of ızieu. Bunun Türkçe versiyonunu bulamadım, düzgün bir şekikde türkçeye çevirebiliceğim bir seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim merhaba türkçesini bulabildin mi?
tanerizm dedi: Elimde İngilizce öğretmenimin ödev olarak attığı bir kitap var. İsmi Ghost of ızieu. Bunun Türkçe versiyonunu bulamadım, düzgün bir şekikde türkçeye çevirebiliceğim bir seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim merhaba türkçesini bulabildin mi?